Skocz do zawartości
Lemoondzik

Kochać się czy uprawiać seks?

Rekomendowane odpowiedzi

Wcale nie zadziwiające :-)

Kobiety sa fascynujące z powodu "nieogarnialności" :-)

Zauważ ze nawet Hawking woli ogarniać kosmos niz naturę kobiety :-P

A to ze sporo kobiet mowi co chce usłyszeć to juz wiem od dawna. To potrzebne do poeprzenia. Do kochania potrzebne zaufanie i szczerość :-)

I uwierz mi ze wtedy dopiero zaczyna sie jazda :-D

Hawking pewnie wolałby  ogarniać kobiety, ale z powodu choroby pozostaje mu ogarnianie kosmosu. ;)

A na marginesie ja wolę kobiety, które nazywają rzeczy po imieniu. Sam częściej się rżnę niż uprawiam waniliową miłość, po której mam zawsze jakieś takie lepkie wewnętrzne fuj. Staram się znajdować kobiety o podobnych upodobaniach jak moje, ale to już inna historia. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Zuza to taki nasz forumowy "Mistrz ciętej riposty" :) :)

ps. Nie bez powodu nazywana "Zouzopedią" :) :)

A myślałem że "Zuozobazooką" z uwagi na upodobanie do walenia z grubej rury :-D
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

e tam bazooka przy Zouzie to wiatrówka

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

E tam... Jak ja bazooka, to znam kilka bomb atomowych :D

No dobra, wróćmy do tematu. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam i też dochodzę do wniosku, że romantyk ze mnie. Bo dla mnie kobieta to istota wyższa, delikatniejsza i wznioślejsza. A Hotka to już w ogóle wzór cnót wszelakich! No bo to z jednej strony śliczne, pachnące i zadbane, wrażliwe i uczuciowe stworzenie... A dla potrzeb cuckoldu przeistaczająca się w seksualną bestię, niewyżytą dziwkę i uległe kurwisko (najczęściej, choć nie zawsze). Dlatego ja pomimo tego, że nabijam na swojego miecza drącą się w niebogłosy niebogę, czy wsuwając dławiącej się kobiecinie penisa w usta, albo dewastując jej anusa nadal uważam, że się z nią "kocham". Bo wiem, że to wszystko robimy za obopólną zgodą i ku uciesze nas obojga.

Nawet jeśli to wszystko można nazwać "rżnięciem", "ruchaniem", czy pierdoleniem to i tak nie umiem słowa "kochać się" zamienić na "uprawiać seks". Może to dlatego, żem chłop ze wsi i uprawianie nierozłącznie kojarzy mi się z rolą ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...