Skocz do zawartości
Lemoondzik

Kochać się czy uprawiać seks?

Rekomendowane odpowiedzi

Pańcio: kobieta powie "kachałam się" choć nie zawsze, ale tak będzie jej łatwiej powiedzieć. Facet jak to facet do kolegów powie " wczoraj wyruchałem tą laske! Stary a jak ciągnie druta to myślałem że dupą prześcieradło zassie" faceci są bardziej bezpośredni :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale poniekąd rozumiem, skoro tak wielu  Panów, w bardziej lub mniej subtelny sposób, odbiera im prawo do zwykłego, czystego pierdolenia. ;)

To prawda niestety, na szczęście są też Panie (zwłaszcza tu), które mają to głęboko gdzieś i robią to co lubią :)

Ja dążę do stworzenia takiej relacji, w której chce mi się kochać z mężczyzną, ale głównie po to, by być dobrze zerżniętą.

Taka to trochę kręta droga do celu, ale dla mnie idealna :)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak, nie od dziś wiadomo, że Poznań - miasto doznań! ;):D

Toć  o tym mówię, niepierwszy raz zresztą. 

Ale wiele Dam sądzi, że im - nawet tu - nie wypada! Muszą być to przeżycia głębokie jak Wielki Kanion, czy Rów Mariański. Inaczej będą zbyt "mechaniczne", a fuuuuj! :D

No ale poniekąd rozumiem, skoro tak wielu  Panów, w bardziej lub mniej subtelny sposób, odbiera im prawo do zwykłego, czystego pierdolenia. ;)

Liga chroni, Liga radzi, Liga nigdy Cie nie zdradzi ? :-D

Rzadki to pogląd z ustach pani. Zazwyczaj słyszę utyskiwania ze tylko pierdolenie dziadom w głowie :-D

Ale podobno Bóg stworzył kobietę z lenistwa bo juz był zmęczony a tu jeszxze zostało mu stworzenie PROBLEMÓW zeby świat był kompletny :-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rzadki to pogląd z ustach pani.

Możesz mi wierzyć, że wcale nie jest rzadki.

Zazwyczaj słyszę utyskiwania ze tylko pierdolenie dziadom w głowie

Zadziwiające, w odniesieniu do tego, co napisałam wcześniej, prawda?

No i pewnie nadal będziesz słyszał to, co myślą, że chcesz usłyszeć. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no i kurwa znowu romantyk ze mnie wyszedł ... idę pisać liryki ... i zamawiam balkon

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no i kurwa znowu romantyk ze mnie wyszedł ... i

Romantyk jak ch... :lach: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wcale nie zadziwiające :-)

Kobiety sa fascynujące z powodu "nieogarnialności" :-)

Zauważ ze nawet Hawking woli ogarniać kosmos niz naturę kobiety :-P

A to ze sporo kobiet mowi co chce usłyszeć to juz wiem od dawna. To potrzebne do poeprzenia. Do kochania potrzebne zaufanie i szczerość :-)

I uwierz mi ze wtedy dopiero zaczyna sie jazda :-D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze takie małe spostrzeżenie w kwestii "mechanicznego seksu".

Czy mechaniczne jest, że chcę, by zerwał ze mnie sukienkę, najlepiej już, natychmiast, że drżą mi kolana, zasycha w gardle? Że na spotkanie idę mokra, z masą zboczoności w głowie?

Czy jednak mechaniczne jest praktykowane w wielu związkach: "Jadźka, podwiń no na 5 minut koszulę, to se z krzyża spuszczę"? ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Zuza to taki nasz forumowy "Mistrz ciętej riposty" :) :)

ps. Nie bez powodu nazywana "Zouzopedią" :) :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...