Skocz do zawartości
para 1isztar

Czy lubicie jak ogier konczy na Was?

Rekomendowane odpowiedzi

ale raczej jestes w mniejszosci albo z Pisu

W mniejszości zapewne i nie robię z tego żadnej tajemnicy. Natomiast z PIS to sobie daruj takie wycieczki, bo nie przypominam sobie abym Ci ubliżał. Chyba że chciałbyś popaść ze mną w konflikt, który z pewnością Ci się nie opłaci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek krystian33

Hm....jesli urazilem to PRZEPRASZAM ;) ale pisalem ze to zadna wycieczka personalna...

Kurde co za czasy ze mozna komus ublizac ze jest z pis-u ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek krystian33

Czyli jednak pis ;) zdrowko ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro anal w gumce, to jaka różnica czy gość skończy czy nie?

Rzeczywiście brak logiki w tym moim ostatnim zdaniu. Chodziło o to że anal w gumce. A czy strzeli czy nie, to znaczenia podczas analu w tym wypadku oczywiście nie ma.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co no co ty? że mi PIS ubliża czy że laski nie lubię, czy że piwko stawiam?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz ;) o co mi chodzi! Przenieśmy temat na PW ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś zdarzyło mi się skończyć na cipce - cudowny widok.

Potem coś mnie wzięło i jak oszalały zacząłem ją lizać. Był cała w moim lukrze.

Spodobało mi się to ;) i przy kolejnych okazjach kilka razy spróbowałem tego wyczynu.

kończył ktoś podobnie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...