Skocz do zawartości
para 1isztar

Czy lubicie jak ogier konczy na Was?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja muszę się przyznać nie wyobrażam sobie aby ogier kończył w moich ustach ani we mnie bez gumki ale pewnie macie swoje lubione formy zakończenia zabawy lub takie, których nie tolerujecie. Ciekawa jestem Waszej na ten temat opinii.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Pani lubi gdy kochanek kończy w Niej, czy na ciałku lub w ustach. (oczywiście dotyczy to tylko stałych i sprawdzonych znajomości!!! )Czego żona nie toleruje, to tylko seksu analnego bez gumki, więc i strzał "tam" automatycznie nie jest tolerowany.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(ONA)

Skoro anal w gumce, to jaka różnica czy gość skończy czy nie?

Ja uwielbiam jak mąż kończy we mnie, czuję go wtedy w bardzo specyficzny sposób, ale wiem, że pytanie dotyczyło kochanka. Teoretycznie najlepiej byłoby, jeśli chodzi o odczucia, żeby skończył we mnie, z tym, że wiadomo, że stałoby się to w tym przypadku w gumce. Co do ust, w sumie nie ma to większego znaczenia, ale bywa, że się poprostu dławię, więc muszę złapać odrobinę świeżego powietrza i dokończyć ręką (ale wiadomo trwa to już krótko). Kilka, dosłownie, razy udało mi się nektar połknąć, ale wymaga to wprawy. Pozostałe miejsca są wszystkie fajne do kończenia, każde ma swoje zalety.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek krystian33

Zawsze używam gumek, więc może sobie kończyć w gumce ;):D;);):D:D

Nie mam problemów z połykaniem :D

Łe...to juz my przyjaciolmi nie bedziemy :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek krystian33

Bo KAZDY facet uwielbia konczyc w buzi ;) no moze 99.9 procent ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek krystian33
;) Etam...zartowalem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To będziesz miał pecha, jak będziesz trafiał na Hotki które nie lubią do buzi i staniesz się tym 0,1 procentem ;)

U mojej żonki zależy od chęci, dnia, nastawienia na którą część ciała lub w której ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo KAZDY facet uwielbia konczyc w buzi ;) no moze 99.9 procent ;)

To byś się bardzo zdziwił ;) Powszechnie znana jest tu opinia dotycząca mnie np samego, który nie toleruję "laski" w żadnym wydaniu, gdyż jej po prostu nie lubię, nie uznaję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek krystian33

Z jakiegos tam doswiadczenia wnioskuje ze wiekszosc mezatek robi wiecej z kochankiem niz z mezem ;) dlatego wole byc kochankiem ;)

[ Dodano: 2011-06-29, 15:52 ]

Bo KAZDY facet uwielbia konczyc w buzi ;) no moze 99.9 procent :D

To byś się bardzo zdziwił :D Powszechnie znana jest tu opinia dotycząca mnie np samego, który nie toleruję "laski" w żadnym wydaniu, gdyż jej po prostu nie lubię, nie uznaję.

No i wyszł szydło z wora procentowego :D

nie jest to zadna wycieczka personalna z mojej strony... :D ale raczej jestes w mniejszosci albo z Pisu :D

sorki nie moglem sie powstrzymac :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...