Skocz do zawartości
Nightdarkness

Zaczynamy...od nowa

Rekomendowane odpowiedzi

Mieliśmy kilka spotkań dawno temu, beznadziejnych.

Potem był przyjaciel.

Od dłuższego czasu nic i nic też w tym kierunku nie robiliśmy.

Ale znów chcemy z tym, że są problemy w postaci strachu przed pierwszym spotkaniem, oczywiście ze strony kobiety.

Czy mieliście kiedyś podobnie i jak sobie z tym poradziliście ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy sobie radzi ze stresem jak umie.

Nie ma się czym chwalić, ale mi pomogła Żubrówka   :facepalm: :D

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie odczuwam strachu, czy stresu przed spotkaniem. Podchodzę do tego z tej strony na luzie.

Lubię za to czuć ekscytację, niepewności tego co będzie i to mnie bardzo nakręca :D

Oczywiście nie zawsze jest tak, że ta druga osoba spełnia nasze oczekiwania.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wino, odpowiednia atmosfera i czarujący kochanek powinny wystarczyć.

Ja nie lubię jako kochanek zbyt mocno podlewać spotkania alkoholem.

Pozdrawiam i powodzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliśmy kilka spotkań dawno temu, beznadziejnych.

Potem był przyjaciel.

Od dłuższego czasu nic i nic też w tym kierunku nie robiliśmy.

Ale znów chcemy z tym, że są problemy w postaci strachu przed pierwszym spotkaniem, oczywiście ze strony kobiety.

Czy mieliście kiedyś podobnie i jak sobie z tym poradziliście ?

Musicie sobie odpowiedzieć gdzie jest główne źródło tego strachu...z czym tak naprawdę związany jest ten strach. Myślę, że jeżeli znajdziecie odpowiedniego kochanka, który wprowadzi Hotkę w odpowiedni klimat to myślę, że alkohol nie będzie potrzebny.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiemy gdzie, w braku pewności siebie. Przyszedł taki moment że "latka lecą, już nie tak wyglądam" i takie tam. Alkohol na pewno może wszystko przełamać w końcu chodzi o pierwsze 5 minut, jak się okazuje trudne 5 minut.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze pięć minut poprzedzone neutralnym spotkaniem przy kawie (by potwierdzić wzajemna akceptacje fizjonomii) i ulubionym wcieleniem alkoholu nie powinno byc juz tak stresujące. A wyglądasz zawsze tak jak sie czujesz. Wiecej pewności siebie i powodzenia :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...