Skocz do zawartości
eremita

Fotka prośba o pomoc konkurs

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć załogo,

znalazłem w sieci taka oto fajna fotkę, czy ktoś ma pomysł jak odszukać więcej fotek tej amatorki. Jak się znajda powiem o co chodzi :redevil:

Nie wiem czy jest to właściwy dział jeśli nie, proszę admina o przeniesienie do działu właściwego.

post-12109-0-80098100-1437135728_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

możesz sprobować przez google grafika > wysukiwanie obrazem, wyszuka Ci tę fotkę gdzie jest w sieci to może trafisz na inne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znają Twoich intencji mało kto Ci pomoże.

Po sieci buszuje zbyt duża liczba zdradzonych nężów czy kochanków, stalkerów czy chocby wścibskich sąsiadów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego podałem ogolnie znany i dostepny sposób, obeznani z informatyka pewnie znają jakieś inne sposoby

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znają Twoich intencji mało kto Ci pomoże.

Po sieci buszuje zbyt duża liczba zdradzonych nężów czy kochanków, stalkerów czy chocby wścibskich sąsiadów.

a o tym akurat nie pomyślałem  :facepalm:

Fotkę znalazłem na portalu  https://whatboyswant.com

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...