Skocz do zawartości
olto

Dębki

Rekomendowane odpowiedzi

Pozdrawiamy wszystkich golasów... Naga plaża w Dębkach nas zauroczyła.teraz tylko tam plażujemy. :)

Cudowna plaża. :)

post-16568-0-09548400-1467408692_thumb.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sezon na Dębki uważam oficjalnie za rozpoczęty.

Moim planem w tym roku jest spędzić tam całe wakacje ;-)

Z pewnością będzie mnie tam pełno:-)

ale ubrana; )?
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyliście, że w tym roku Piaśnica zupełnie inaczej wpływa? :) Ciekawe dlaczego zmienili bieg tej rzeki- ktoś coś wie? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biegu rzeki nie zmieniają ludzie lecz natura.

W Karwi jest taka sama rzeczką i również zmienia swój kształt. :) kiedys może ci wytłumaczę dokładnie jak sila dzialajaca na piasek i wodę wpływa na kształt ujścia tej rzeki... Może kiedys bo teraz mi sie nie chce:P teraz tylko mażę aby tam z żonką się wylegiwać :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Plaża w Dębkach ....dla nas idealne miejsce :) Co roku jesteśmy....teraz też :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My również pozdrawiamy :)

Takie pozdrowienia to ja rozumiem:D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że na przyszły rok już mnie tam nie zabraknie....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...