Skocz do zawartości
olto

Dębki

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy forumowicze ;)

Jeśli komuś by się chciało podzielić informacjami, to będę baardzo, baardzo wdzięczna :)

Chyba uda nam się w tym roku wyskoczyć wreszcie na kilka dni na urlop. Pomysł pierwszy i jedyny - Dębki!
Szukałam już w Internecie noclegów, ale nie ma to jak opinia z pierwszej ręki ;)
Dlategoż zapytuję - czy macie jakieś miejsca noclegowe do polecenia w Dębkach? Blisko nagiej plaży oczywiście i w dobrej cenie. Może być pole namiotowe, kwatery, cokolwiek.

Widzę, że wiele osób poleca Leśne, ale boję się, że swingowa atmosfera tego miejsca trochę mnie przytłoczy ;)
Choć, może się mylę i nie będzie wcale tak źle? Jak myślicie? :)

Będę wdzięczna za jakąś informację :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest kak źle na Leśnym. To nie swingers klub wiec spokojnie mozna go polecać

Nikt tam nocą fuutdm po namiotach nie stuka :D

Ps dla dzisiejszych debkowiczów . Jakby co to jesteśmy 100 M na zachód od wejścia 26 i jutro tez wpadamy :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt tam nocą fuutdm po namiotach nie stuka

A ja myślałam, ze tam same orgie od rana do rana :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nic bardziej mylnego.. ani jednego przejawu swingowej atmosfery. Jesteśmy na leśnym od wczoraj i to co sie rzuca w oczy, to masa dzieci, a te nie sprzyjają swingowej atmosferze.. ;)

Panie Hydrauliku.. Byliśmy właśnie około 100m na zachód od 26.. :) a wieczorem spotykamy sie w.... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem "dochodzący" :)

Jutro w tym samym miejscu. Parawan dość charakterystyczny :D

Do zobaczenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka szkoda że niedaleko mnie są Dąbki...taka mała literówka a jak zmienia postać rzeczy  :splashface:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak "zasłałem" a "zasrałem" łóżko ? :-D

Dokładnie  :lach:  :lach: :lach:

Ale na szczęście tak źle jeszcze nie mam :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...