Skocz do zawartości
olto

Dębki

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze widzialem pare spacerujaca wzdloz brzegu Pani miala lancuszek na nodze ale moja niesmialosc byla silniejsza ode mnie, byc moze to nie byla hotka.

Chyba mieli kolorowy parawan obok pnia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas decyzja zapadnie pod koniec tygodnia. Jeszcze nie wiadomo czy żonka dostanie wolne :-(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej w dół jechać chorwacja bo nad morzem zimnoooooo i się nie zapowiada temperatura powyżej 30....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żółto-niebieski obok pnia. Zgadza się :-)

Ale to nie Wy, bo o 16 bo od 13 jestešcie w domu a oni o 16 jeszcze byli a parawan kolorowy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze widzialem pare spacerujaca wzdloz brzegu Pani miala lancuszek na nodze ale moja niesmialosc byla silniejsza ode mnie, byc moze to nie byla hotka.

Chyba mieli kolorowy parawan obok pnia

Żółto-niebieski obok pnia. Zgadza się :-)

No, to się zgadaliście :-) Pan się krępował a HW przemaszerowała pod nosem. I to forumowa :-)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie zerkam i zerkam od kilku stron.

Uwaga, uwaga, mam dla Was tajemniczą radę dzięki której prawdopodobnie się spotkacie w końcu.

Niemal 100 % skuteczności !!

Zagadajcie do siebie na PW i wymieńcie się numerami (telefonu oczywiście). :list:

Polecam, w zeszłym roku tak zrobiliśmy i poznaliśmy kilka przemiłych osób.

Nie dziękujcie. :)

Powodzenia.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...