Skocz do zawartości
olto

Dębki

Rekomendowane odpowiedzi

Czy, ktoś widział panie ozdobione taką biżuterią na plaży dla golasów ?

Widział.

I jak naga kobieta na plaży nn nie wywołuje u mnie podniecenia, tak jeśli ma łańcuszek... to muszę odwrócić wzrok i położyć się na brzuchu...:) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też to kreci. Byłem kilka razy na plażach nagusów, ale nie znałem wtedy znaczenia owej ozdoby. Teraz to co innego, nie będę najpierw patrzył na piersi i cipki, tylko po pierwsze sprawdzę czy oznaczona :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja chodzi z lancuszkiem piękny widok na plaży a ostatnio i do pracy.... A kto nie widział takiej hotki wystarczy jechać na valalte tam pełno lancuszkow U pań

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A widział... Widział. :) zonka zawsze ubiera łańcuszek jak wychodzi z domku a na Dębki tym bardziej. Zawszę jestem ciekaw czy ktoś obeznany w temacie to zauważy. :) jak pogoda dopisze to w niedzielę się wybieramy. Oby było cieplutko. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Urlop mam już wypisany, lecimy w niedzielę, wku...ę jak nie będzie słońca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Urlop mam już wypisany, lecimy w niedzielę, wku...ę jak nie będzie słońca.

Będzie słońce. Nawet jak by deszcz padał.:P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może ustalimy jakiś tajny sygnał.

np. Widzimy panią z łańcuszkiem na kostce – ostentacyjnie drapiemy się w głowę.

W ten sposób rozpoznamy osoby z forum, a i spoliczkowania może unikniemy:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może ustalimy jakiś tajny sygnał. np. Widzimy panią z łańcuszkiem na kostce – ostentacyjnie drapiemy się w głowę.

W ten sposób rozpoznamy osoby z forum, a i spoliczkowania może unikniemy:)

W ten sposob z podrapana juz glowa masz sukces zapewniony , juz nie musisz sie wiecej drapac , kazda na Ciebie poleci :rolleyes:

post-8255-0-06486500-1470403364_thumb.jpg           

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...