Skocz do zawartości
olto

Dębki

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jadę w ciemno wraz z koleżanką 6 sierpnia, prawdopodobnie będziemy na polu namiotowym Leśne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pogoda musi być. Wiecznie jak wracam do domu na weekend to pada deszcz i jest zimno. jak tym razem tez tak bedzie to ktoś za to beknie... :diablo3:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Codziennie sprawdzam prognozę w Dębkach i widzę że od 5 do 9 będzie bardzo słabo wręcz tragicznie.

Chyba trzeba będzie zweryfikować datę wyjazdu.

Dębki na żywo   https://debki.webcamera.pl/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znajomi byli dzisiaj. Troszkę załapali słoneczka ale później się pogoda popsuła. Z jednej strony dobrze im tak bo mnie tam niebyło. :P hehe hehe...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, jeśli pogoda dopisze i nic nie pokrzyżuje naszych planów to być może i my wybierzemy się tam w terminie 13-20 sierpnia :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyne co może nas powstrzymać przed wyjazdem to śnieg... I to głęboki :-)

Za kilka dni będziemy w Dębkach i chętnie napijemy się piwka w fajnym towarzystwie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja ze swoja Hotką, jeśli pogoda pozwoli zawitamy tam 20 sierpnia i pobędziemy jakiś czas. Jeśli ktoś z forumowiczów będzie w pobliżu, zapraszamy na piwo :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja ze swoja Hotką, jeśli pogoda pozwoli zawitamy tam 20 sierpnia i pobędziemy jakiś czas. Jeśli ktoś z forumowiczów będzie w pobliżu, zapraszamy na piwo :).

Hmmm chyba to z moja juz prawoe hotka przedyskutuje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja ma zamiar założyć łańcuszek na kostkę. Czy, ktoś widział panie ozdobione taką biżuterią na plaży dla golasów ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...