Skocz do zawartości
olto

Dębki

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już powoli zaczynam się pakować co by czegoś nie zapomnieć, ruszam 7 sierpnia. Chętnie piwko wypiję z kimś na miejscu.p

W sierpniu na pewno tez będziemy. Zimne piwko będzie czekać... :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj po raz pierwszy odwiedziliśmy te piękna plaże. Stwierdziliśmy że tak wspaniałego piasku jaki można znaleźć przy wejściu 26 nie ma nigdzie na całym wybrzeżu

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj po raz pierwszy odwiedziliśmy te piękna plaże. Stwierdziliśmy że tak wspaniałego piasku jaki można znaleźć przy wejściu 26 nie ma nigdzie na całym wybrzeżu

Proponuję spacer w stronę Białogóry :) 

Jak tylko pogoda będzie zachęcająca to my też jeteśmy w sierpniu 12 - 15

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję spacer w stronę Białogóry :) 

Jak tylko pogoda będzie zachęcająca to my też jeteśmy w sierpniu 12 - 15

Tylko mi piasku za bardzo nie udeptać tymi spacerkami... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak bedziemy tak wszyscy chwalili tamtejszy piaseczek to za chwilke turysci go wywioza bez reszty w swoich pamiatkowych urlopowych buteleczkach i co zostanie ?  :facepalm: no co ? :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak bedziemy tak wszyscy chwalili tamtejszy piaseczek to za chwilke turysci go wywioza bez reszty w swoich pamiatkowych urlopowych buteleczkach i co zostanie ?  :facepalm: no co ? :facepalm:

Pragnę zauważyć, że osoby które przeczytają mój jakże zachwalajacy opis tego miejsca to nie są zwykli turyści. To kulturalni ludzie. Nawet rozbieraja się do naga aby nie wynosić cennego piasku na ubraniu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak bedziemy tak wszyscy chwalili tamtejszy piaseczek to za chwilke turysci go wywioza bez reszty w swoich pamiatkowych urlopowych buteleczkach i co zostanie ? :facepalm: no co ? :facepalm:

Jans spokojnie... Ja ich przypilnuję. Zajrzę w każdy zakamarek co by mi łobuzy nic nie wyniosły.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No rzeczywiście piasek marzenie :) wczoraj się na nim wylegiwałem:) Dębki, ach to Wy:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybieramy się 6-8 sierpnia . Mam nadzieję że pogoda dopisze

Nie mamy na razie noclegu ,moze coś polecicie blisko plaży.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...