Skocz do zawartości
olto

Dębki

Rekomendowane odpowiedzi

Debki to raj na ziemi,jestem tam co roku, na prawie całe wakacje .Mimo że mam tam domek "Lesne"pole namiotowe nie jest mi obce

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu będzie prosto i otwarcie, szukam kogoś kto byłby chętny zameldować się w pokoju obok mnie i mojej partnerki (przy okazji przydałoby się polecenie jakieś fajnego hoteliki, bo Piękna nie jest skora na biwak). Gwarantuje, że Piękna się nie oprze i większość czasu nasz pokój będzie i Twoim :) tak jak już wspomniałem w temacie powitania pierwszy krok za nami, a do wakacji długa droga i jak znam swoją Miłość, będzie coraz lepiej i ostrzej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A dział ogłoszeniowy piętro wyżej

Nie zapomnij tez,ze idąc tam , napotkasz w pokojach same stare i upierdliwe biurwokratki

Wiec weź z soba juz awansen

Zaświadczenie od sołtysa

Świadectwo szczepień od proboszcza

Kilka kopi od weterynarza sądowego

Świadectwo niekaralności

No. I oczywiście podanie i kilka zdjeć

O znaczkach skarbowych juz nie wspomnę , bo to oczywista oczywistość ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie jak oddając PITa :) a tak na serio, proszę o wybaczenie, jeśli zły dział, złe forum i zła osoba. Tak niestety już mam żem z natury leń i nie czytam zbyt długich zasad, regulaminów i umów (choć tych o kredyt raczej nie polecam olewać). Jeśli faktycznie nie tędy droga Droga Sabo i Ludwigu proszę o przekierowanie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem wczoraj na małym rekonesansie w Dębkach, przy okazji przejażdżki na o2o. Mam w sumie nie daleko, a zawsze chciałem zobaczyć jak to wszystko wygląda. Lubię swobodę i chciałem sprawdzić, jak czułbym się nago wśród innych ludzi na plaży.

Nie przeczytałem jednak wcześniej tego tematu i po wjeździe do samej miejscowości deptakiem pojechałem w prawo (wschód), ale ogólny ogląd samej miejscowości już chyba mam.

Tak czy inaczej widzę przynajmniej dwa problemy jeśli chodzi o mnie.

1. Jak już ktoś wcześniej wspomniał, na plaży jest sporo "samotnych facetów", ja niestety byłbym jednym z nich. Nie wiem, czy chcę być tak postrzegany, z przypiętą łatką...

2. Jeszcze daleko do sezonu, a już ruch tam niemiłosierny. Parkowanie to na pewno wielki problem. Dodatkowo, bałbym się chyba zostawić motocykl gdzieś w krzakach...

Następnym razem muszę przejechać się we właściwą stronę i sprawdzić jak to tam wygląda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

e tam

po co moto w krzakach

jedziesz w stroju plażowym (obowiązującym) brzegiem morza, dumnie się prężąc na motorze :):)

Myślę, że byłbyś jedynym, i bez żadnej łatki:):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Motocyklem dobrniesz niemal do samej plaży, więc nie będzie problemu z krzakami. :) Samotni panowie nie przeszkadzają, jeśli nie chodzą wefte i weftamte zaglądając nachalnie pomiędzy nogi.. ;) Poza tym, zawsze możesz napisać czy ktoś się nie wybiera, bo może przy okazji poznasz kogoś z forum.. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będę musiał podjechać tam raz jeszcze i sprawdzić. Mój motocykl nie nadaje się na jazdy szutrami, nie mówiąc już o piasku - niestety bądź stety, to motocykl typowo szosowy. Ale podjadę, sprawdzę.

Nie mam zamiaru łazić po plaży i zaglądać nikomu między nogi. Chciałem po prostu wyskoczyć całkiem z ciuchów i poleżeć na plaży, zobaczyć, co w tym takiego fajnego i czy mi się spodoba :)

No a niestety takie "łazęgi" robią opinię singlom na plaży, tak jak gówniarze bez mózgu na ścigaczach reszcie motocyklistów. No cóż. Trzeba z tym jakoś żyć ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba sie wybiorę z żoną w tym roku. Może poejdzie do nas jakiś miły Pan z propozycją albo parka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sezon na Dębki uważam oficjalnie za rozpoczęty.

Moim planem w tym roku jest spędzić tam całe wakacje ;-)

Z pewnością będzie mnie tam pełno:-)

post-16949-0-11696000-1464072673_thumb.jpg

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...