Skocz do zawartości
cranberry

Seks-niespodzianki

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim ;)

Nie znalazłam jeszcze takiego tematu na forum, więc zakładam, bom ciekawa ;)

Co sądzicie o seks-niespodziankach? 
Czy przygotowujecie sobie nawzajem takie przygody?
Czy może ktoś Wam przygotował kiedyś taki "prezent"?

Jaką seks-niespodziankę chcielibyście dostać, a może marzycie o przygotowaniu czegoś takiego?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi mąż kiedyś na urodziny zamówił MEEEEEGA przystojnego masażystę. Nie wiem ile mu zapłacił, ale poza godzinnym masażem (który robił na początku w samych bokserkach, a później nago) drugie tyle poświęcił na zaspokajanie moich potrzeb erotycznych :)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem ile mu zapłacił,

Patrząc na waszą galerię to nie wiem czy to nie masażysta wręczył małżonkowi grubą kopertę za taką gratkę :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...