Skocz do zawartości
Konkretnyzlbn

Ściana wschodnia

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, zastanawiam się, czy są jakieś kluby tego typu w Lublinie lub okolicach? Ktoś coś zna? Coś poleca?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tego typu, to znaczy jakiego?

Generalnie, tego co wiem, to na lubelszczyźnie jest bida z nędzą w kwestii okołoseksualnego spędzania czasu w formie zorganizowanej.

Pozostaje własna inicjatywa w postaci hotelu z zaufaną ekipą lub ew. któreś ze SPA w nadziei spotkania kogoś nieskrępowanego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się wydaje że "zabór pruski" był bardziej "otwarty", a najmniej "zabór rosyjski"

co wpływa na to że zachód Polski jest dużo bardziej frywolny :)

Ej w Poznaniu to jest swoboda :).

nb.

W Poznaniu przeżyłem bardzo emocjonujące chwile z pewną mężatką ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już sama lokalizacja zlotów wskazuje na swego rodzaju mentalne podziały. Wschodnia część kraju jest, takie mam wrażenie, bardziej konserwatywna niż nasi wschodni sąsiedzi- tam wiodą bardziej rozpustne życie. :-D

Co nie oznacza, że nie można się tu dobrze bawić >:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już sama lokalizacja zlotów wskazuje na swego rodzaju mentalne podziały. Wschodnia część kraju jest, takie mam wrażenie, bardziej konserwatywna niż nasi wschodni sąsiedzi- tam wiodą bardziej rozpustne życie. :-D

Co nie oznacza, że nie można się tu dobrze bawić > :)

Przestańcie proszę. Ja na przykład mam wrażenie, że siedliskiem rozpusty na tym forum jest Łódź która wg Was zalicza się do konserwatywnej części kraju. Może poprosić admina o wygenerowanie statystyki skąd są użytkownicy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na przykład mam wrażenie, że siedliskiem rozpusty na tym forum jest Łódź

że co? że jak? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że co? że jak? 

Uderz w stół...

Moje subiektywne odczucie jest takie że co chwila przewija mi się Łódź. Ale może to takie wrażenie. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a bo centralna polska, wszyscy mają blisko:) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

do Druha .... a on już te emanacje rozpustne ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łódź to centralna Polska. Przekraczając Wisłę widać zmieniającą się mentalność.

Na portalu na 'z' jest sporo ludzi z lubelskiego, byliśmy kiedyś na imprezie na ponad 70 osób ale to ciut inny klimat. Przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie. Ale, jak to często bywa, mogę się mylić.

Choć tu jest kameralniej i mniej kutasoprofili :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...