Skocz do zawartości
slodkahotkapoz92

bimbo hotka? ;)

bimbo hotka?  

145 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy podobają Wam się kobiety tzw. bimbo?

• z chęcią zostałbym rogaczem takiej Pani :))
    • mmm taka kochanka to skarb!
    • nie mój typ!

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Rogacz34

Ja namawiam żonę na powiększenie ue piersi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A udało się żonie namówić Cię na powiększenie sobie kutasa?

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, mnie namówiła. Powiekszylem 2x. Teraz jestem szczęśliwy z moich 8cm :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio widziałem starszą kobietę około 70 lat, zadbana Hotka, bardzo opalona, skóra pomarszczona i nowo zrobione silikony. Powiem Wam że efekt był fajny i dla tych cycek zrobiło by się wszystko :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy nie dotykałem sztucznych cycek :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to mówi jedna z moich znajomych typu "bimbo" jak mnie kiedyś odkopią archeolodzy to znajda spaloną skórę na solarium, tipsy i implanty :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

generalnie na tak, bo jest coś co podkręca temperaturę patrząc na kobiety w tym stylu. Może nie dokładnie tak jak w załączonych zdjęciach, ale ten kierunek (między innymi) też budzi moje zainteresowanie. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście bardzo lubię ten typ kobet, ale tylko wtedy, gdy syntetyk nie bierze góry nad naturą. Silikon, czy to w piersiach, pośladkach czy gdziekolwiek indziej powinien uzupełniać, względnie uwypuklać naturalne walory a nie je zastępować :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście bardzo lubię ten typ kobet, ale tylko wtedy, gdy syntetyk nie bierze góry nad naturą. Silikon, czy to w piersiach, pośladkach czy gdziekolwiek indziej powinien uzupełniać, względnie uwypuklać naturalne walory a nie je zastępować :D

dokładnie tak. 

Może ja swoją wypowiedź rozwinę: oprócz walorów wizualnych wydaje mi się, że bimbo, a też kobiety, które zrobiły sobie jakąś poprawkę mają dzięki temu więcej pewności siebie. Pewność siebie = atrakcyjność. Niejednokrotnie w towarzystwie podobała mi się w teorii brzydsza dziewczyna dzięki temu, że była pewna siebie. 

Myślę, że część operacji jest właśnie podyktowana tym, że kobieta chce się poczuć pewniej i jak to jej pomaga, to niech robi, co uważa za słuszne. - ale to już offtop

wracając do bimbo: nigdy się z żadną typowo jak ze zdjęcia w temacie dziewczyną nie spotkałem, ale jest to jedna z moich mało ukrytych fantazji. (znajomi wiedzą i śmieszkują z tego często:) ) Nie jest to typ kobiety wymarzonej na całe życie, ale fantazja jak najbardziej. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...