Skocz do zawartości
slodkahotkapoz92

bimbo hotka? ;)

bimbo hotka?  

145 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy podobają Wam się kobiety tzw. bimbo?

• z chęcią zostałbym rogaczem takiej Pani :))
    • mmm taka kochanka to skarb!
    • nie mój typ!

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek MłodyCuckoldPoznań

Zanim oceniacie zerknijcie w Jej galerię ;) Zobaczcie jakie piersi ma interesantka. 

Jak dla mnie idealny materiał na Hotkę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie bimbo jak posiada słodkahotka jak najbardziej odpowiadają zgadzam się z przedmówcą :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: ja tam w galerię Słodkiejhotki już nie wchodzę! Bo tam co zdjęcie to stan przedzawałowy! :) :) inaczej się ogląda fotki w necie a inaczej tu na forum! Ale dziewczyna jest nieziemska! I do tego ma śliczną buzię!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że wkrótce będzie więcej fotek, takich na której Słodka "ma zajęcie" :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: nie rozumię dlaczego szuka rogacza? Przecież qrwa za taką laską to i najbardziej zapatrzeni w swoje panny się odwracają! Żeby nie powiedzieć kark sobie skręcę ale się odwrócę i popatrze! :) :)

ps. W sumie to wiem bo nie każdy facet potrafi się podzielić i powiedzieć "patrz to moja piękna kobieta, możesz podotykać! Ale jest tylko moja! I nawiązując do ostatniego statusu Zuzy paradoks Veblena!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego szuka rogacza to chyba oczywiste. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

uffff  

rewelka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż temat bliski mojemu sercu, jak można nie kochać Bimbogirls?  :smutek3:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

jak można nie kochać Bimbogirls?

nie można ;)

bimbo hot jest idealna .......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...