Skocz do zawartości
syczaca_zmija

Mężczyzna przed i po seksie...

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby nie było to kiedys byłem z panią ktorej nijak nie szło zamordować :-)

Była jak Brama Brandenburska, cała ruska armia by przez nią przeszła a ona by dalej stała :-D

Frustrująca sytuacja :-D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja bym musiał nigdy nie bzykać bo zawsze po robocie wracam zmęczony :), 1, 2 , 3 dni to jeszcze by uszło jakoś ale na 4 dzień to zuzia by sie na bank zapytała, ''po co ja cie mam'' 

Misiek 

No i miała by rację.

Ja po seksie lubię sobie chwilę poleżeć, mając wtulone w siebie ciało kobiety, jak jeszcze przechodzą ją dreszcze i przeżywa to co się działo chwilę temu. Ale zasypiać, nie zasypiam;-)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jest tak, że najpierw lubię długą grę wstępną, potem podobnie jak Pańcio czekam na żonę aż dojdzie, a potem to różnie, ale nigdy nie zdarzyło się tak, że przegapiłem się na drugi bok i zasnąłem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już wrzuciłem to samo zdjęcie w innym temacie, ale tutaj pasuje jak ulał :D

True story ;)

A tak na poważniej, to zależy czy to "codzienny seks na dobranoc", czy raczej spotkanie raz na jakiś czas. Wszystko zależy od sytuacji, interakcji, zmęczenia, humoru, etc. :) Jedno jest pewne, "po" nudno nie jest :)

post-18349-0-60161900-1460056007_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

starają się nie usnąć... bardzo

a ja wolę jak uśnie, odpocznie...wtulę się...a jak uznam, że wystarczająco odpoczął to obudzę... tak przyjemnie...niespiesznie narzucając tempo...

lubię jak śpi...regeneruje się wtedy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...