Skocz do zawartości
syczaca_zmija

Mężczyzna przed i po seksie...

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzcie prosze jak Wasz męzczyzna zachowuje sie przed seksem i po seksie. Ile czasu poswiecaja na gre wstepna i jak ona wyglada. J?akimi zachowaniami charakteryzuja sie juz po... :) Podobno połowa męzczyzn zasypia co nas moze troche irytowac. Panowie o sobie tez moga coś napisac :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przed śpi i po śpi  :facepalm:

PS. sorry Kochanie :D

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o kurde u mnie to moja Pani zasypia ....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: ja przed seksem jestem napalony jak królik, nie oznacza to że szybko dochodzę. Zawsze czekam aż żona dojdzie, kobiety mają pierszeństwo! :) a po seksie nie zasypiam tylko idę na fajke. Po fajce często mam ochotę jeszcze raz choć nie zawsze :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kielich przed, kielich po, a w międzyczasie nie pamiętam, co się działo  :wino:  :unsure:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gra wstępna bardzo szybka :), buzi buzi, niu, niu ciu, naślinie i jazda :D

Po seksie musze jednak wypic ze dwie szkłanki wody, a gdy wracam to zazwyczaj panie już chrapią :) a bywało i tak że w trakcie zasypiały :D

Misiek 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś, kiedyś słyszałem, że 90% mężczyzn po seksie ubiera się i wraca do żony  :lach:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed sexem jestem niczym skrzyżowanie elokwencji Woody Allena, inteligencji Stephena Hawkinga, poczucia humoru Jimmy Carreya z darem przekonywania komiwojażera sprzedającego łysym grzebienie, w trakcie jestem niczym króliczek Rocco z turbodoładowanymi bateryjkami Duracella, a po, mam wszystko w dupie, zawijam się w kokon pościeli i zapadam w sen zimowy jak niedźwiedź :list:

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś, kiedyś słyszałem, że 90% mężczyzn po seksie ubiera się i wraca do żony  :lach:

Ciekawe jaki procent kobiet ubiera się i wraca do męża. Ja wracam zawsze, choć nie zawsze tuż po. ;)

o kurde u mnie to moja Pani zasypia ....

Ja często też :D Chyba, że akurat absolutnie nie mogę sobie na to pozwolić. ;)

Ad rem.

Powiedzcie prosze jak Wasz męzczyzna zachowuje sie przed seksem

Różnie, nie ma ustalonego rytuału. :)

po seksie

Zazwyczaj dosyć szybko zasypia. 

Ile czasu poswiecaja na gre wstepna i jak ona wyglada.

Ile chcemy i jak chcemy.

Jakoś ja wolę szybko przejść do konkretów. ;)

Podobno połowa męzczyzn zasypia co nas moze troche irytowac.

Mnie nie irytuje :) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...