Skocz do zawartości
betis

PIERSI :) małe czy duże

333 użytkowników zagłosowało

1. 1. Piersi - małe czy duże?

• małe
      161
    • duże
      160
    • ogromniaste
      12

Rekomendowane odpowiedzi

... by mógł na nich posiedzieć :-))

Bardzo ładne piersi.

Po pierwsze dzięki. Po drugie, co z tego, że ładne, jak małe
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmiar to rzecz względna, kształt zachwyca.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze dzięki. Po drugie, co z tego, że ładne, jak małe

Standardowe marudzenie kobiety:) Oj Monia Monia:) Fajny masz biuścik. Taki w sam raz do rączki (i do buzi też) :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Standardowe marudzenie kobiety:) Oj Monia Monia:) Fajny masz biuścik. Taki w sam raz do rączki (i do buzi też) :D

To podpowiedz to mojemu mężowi, bo ciagle mam wrażenie, że dla niego ciągle są za małe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Monia to my z Druhem zamienimy się miejscami z Twoim mężem i od nas nie usłyszysz żadnej skargi. Mam rację Druh?

No tylko na takiej zamianie to on wyjdzie najlepiej. Bo dostanie naszych kobiet po dwa cycki, a my po jednym Moni:) Ale jakoś się podzielimy z niedzwiadkiem:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tylko na takiej zamianie to on wyjdzie najlepiej. Bo dostanie naszych kobiet po dwa cycki, a my po jednym Moni:) Ale jakoś się podzielimy z niedzwiadkiem:D

I właśnie nie dość, że po jednym, to jeszcze po takim skromnym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To podpowiedz to mojemu mężowi, bo ciagle mam wrażenie, że dla niego ciągle są za małe

Widziały gały co brały, niech mąż nie narzeka.

W zacnej objętości cycach mojej żony jestem zakochany, nie zmienia to faktu, że tęsknię za drobnymi.

Dołączyłbym do zamiany ale wyszłoby trochę dziwnie: po 2/3 cyca na łebka.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie rozmiar nie ma znaczenia, ważne aby były naturalne i wrażliwe. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Monia, nie odwraca pkota ogonem, sama ciągle mówisz o powiększeniu. :cycki5:

A kochany pkocie tekst naszej córki:

-Mamo,masz cycki?

-Mam.

-To dlaczego nie nosisz?

To zawsze Cię rozbraja

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę sobie zrobić listę obowiązków piersi.

jestem w szoku, ze nie nakazałaś każdej z nas;-)

o Tobie nie wspomnę........jako zielona mogłabyś jakimś przykładem się zazielenić;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...