Skocz do zawartości
betis

PIERSI :) małe czy duże

332 użytkowników zagłosowało

1. 1. Piersi - małe czy duże?

• małe
      161
    • duże
      159
    • ogromniaste
      12

Rekomendowane odpowiedzi

między c, a d mała różnica, więc może zaszalejesz i przejdziesz od razu do G? :P

cholera to chyba trochę brzmi jak propozycja..

propozycja, czy nie, natomiast brzmi na pewno słooooooodko ;)  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ino nie pomylcie rozmiaru z punktem :lach:

Bo to nie to samo... :P

Nie będę protestować jeśli się pomyli  :cycki5:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne by były wrażliwe na pieszczoty (i te pieszczoty sprawiały przyjemność), zgrabne i jędrne. Rozmiar nie ma znaczenia.

Tyle mówi mój spaczony gust.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ważne by były wrażliwe na pieszczoty (i te pieszczoty sprawiały przyjemność), zgrabne i jędrne. Rozmiar nie ma znaczenia.

Tyle mówi mój spaczony gust.

Twój gust dobrze wróży wielu biustom...
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zwolennikiem raczej tych srednich piersi... Takie nie za duze nie za male.. ;)

Też takie mnie bardziej kręcą :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkość piersi nie ma żadnego znaczenia. miseczka B,C,D co za różnica? Każde są wyjątkowo, jedyne, niepowtarzalne. O każde trzeba się zatroszczyć z czułością, delikatnością, każde trzeba traktować jakby były jedne i wyjątkowe. To Kobiecie mamy sprawiać przyjemność. My samcy, dla nas może to być jedynie chwilą miłego dotyku. Nie ma nic lepszego jak zadowolenie Kobiety tym, że to  właśnie Twoje dłonie pieszczą jej nagie piersi,  tych uwalnianych, widocznych emocji, że Ona pragnie właśnie Twojego dotyku. Wielkość nie ma znaczenia ani jędrność liczą się chwilę jej przyjemności uwalniane w trakcie tej pięknej gry. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...