Skocz do zawartości
betis

PIERSI :) małe czy duże

332 użytkowników zagłosowało

1. 1. Piersi - małe czy duże?

• małe
      161
    • duże
      159
    • ogromniaste
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Duże i średnie, nie za małe. Ale przede wszystkim takie, które lubią być dotykane :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej lubię małe piersi ale bywało że i duże sprawiły mi mnóstwo radości

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie można zaznaczyć wszystkich opcji hehe

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego nie można zaznaczyć wszystkich opcji hehe

Mixer a nie jesteś zbyt zachłanny? Wszystkie byś chciał :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niech będą w sam raz dla niej i dla niego ;)

Problem w tym, że niekiedy trudno znaleźć konsensus w tej kwestii.

On lubi duże a ona ma małe.

On woli małe a ona wciąż narzeka, że ma małe i chciałaby mieć większe.

Ona ma duże a on woli mniejsze więc chciałaby mieć mniejsze.

Itd, itd.

Dlatego najlepiej jest lubić cycki wszelkiej maści! Tak jak ja!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam swoje typy, ale tak naprawdę nie ważne małe, czy duże, czy średnie. Do tej pory miałem przyjemność pieścić rozmiar od A do C, i pomiędzy C/D, i każde były fajne. Czas teraz na wyraźne D :) Czy któraś z Pań o rozmiarze D....może...ten teges...?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam swoje typy, ale tak naprawdę nie ważne małe, czy duże, czy średnie. Do tej pory miałem przyjemność pieścić rozmiar od A do C, i pomiędzy C/D, i każde były fajne. Czas teraz na wyraźne D Czy któraś z Pań o rozmiarze D....może...ten teges...?

To ja odpadam ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam swoje typy, ale tak naprawdę nie ważne małe, czy duże, czy średnie. Do tej pory miałem przyjemność pieścić rozmiar od A do C, i pomiędzy C/D, i każde były fajne. Czas teraz na wyraźne D :) Czy któraś z Pań o rozmiarze D....może...ten teges...?

Pomiędzy A i D nie ma aż tak wielkiej różnicy.

Na forum mamy sporo Pań które mają większe rozmiary, J, czy nawet M :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...