Skocz do zawartości
betis

PIERSI :) małe czy duże

332 użytkowników zagłosowało

1. 1. Piersi - małe czy duże?

• małe
      161
    • duże
      159
    • ogromniaste
      12

Rekomendowane odpowiedzi

dodaje średnie i silikonowe :D

Betis lubisz silikonowe? :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Betis lubisz silikonowe? :lach:

może polubie.. przynajmniej będą większe i jedren po dwójce dzieci ... póki co są małe i na swoim miejscu :P

może polubie.. przynajmniej będą większe i jedren po dwójce dzieci ... puki co są małe i na swoim miejscu :P

no i się wydało .... eh kiepska w tym jestem :P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.07.2015 o 01:27, betis pisze:

może polubie.. przynajmniej będą większe i jedren po dwójce dzieci ... póki co są małe i na swoim miejscu :P

no i się wydało ... eh kiepska w tym jestem :P

ja tam lubię to co naturalne :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no i się wydało .... eh kiepska w tym jestem :P

ale mam jędrną zajefajną dupeczkę :P

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pokaz, ocenimy.  :redevil:

przyjdzie na to czas  :redevil:

ha ha jeden chuj ... byle damskie 8-)

..................... :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ha ha jeden chuj ... byle damskie

może dwa chuje......do pary? :redevil:  

Mają być ładne,rozmiar nie ma znaczenia :->

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje zdanie na temat piersi jest takie, że ich rozmiar ma znaczenie tylko i wyłącznie w kwestii takowej, aby były widoczne :)

A tak na poważnie to wolę kiedy piersi są wrażliwe i czułe na wszelkie rodzaje pieszczot. Nie lubię sytuacji, a wiem że takie zdarzyć się mogą, że kobieta w ogóle nie lubi dotyku, masowania, całowania piersi wtedy czuję dyskomfort w czasie zbliżenia. Dlatego podkreślę raz jeszcze, że nie wielkość a wrażliwość jest istotna :)

Rozmiar piersi to tylko efekt wyglądu zewnętrznego i jest istony ze względów estetycznych, a od wielkości ważniejsze są proporcje. Dobrze temat ujął kolega któego cytuje powyżej, ja uwielbiam kontakt bezpośredni i dawanie rozkoszy dlatego dla mnie najważniejsza jest wrażliwość kobiety na pieszczoty (piersi uwielbiam pieści w szczegółnośći) niż kształty...oczywiście jak to mówią "ładna miska jeść nie daje ...ale lepiej sie je.."

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem miłośnikiem naturalnych :) Nieistotne czy małe czy duże ale miło popatrzeć kiedy pasują do reszty sylwetki.

Najlepiej lubiące pieszczoty... ehhh rozmarzyłem się  :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...