Skocz do zawartości
betis

PIERSI :) małe czy duże

332 użytkowników zagłosowało

1. 1. Piersi - małe czy duże?

• małe
      161
    • duże
      159
    • ogromniaste
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Jak Kolega wyżej - proporcjonalne. Nie za małe, nie za duże :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczemu można zaznaczyć tylko jedną opcję?? Ja lubię małe średnie i duże. Byle ładne kształtne i jędrne.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje zdanie na temat piersi jest takie, że ich rozmiar ma znaczenie tylko i wyłącznie w kwestii takowej, aby były widoczne :)
A tak na poważnie to wolę kiedy piersi są wrażliwe i czułe na wszelkie rodzaje pieszczot. Nie lubię sytuacji, a wiem że takie zdarzyć się mogą, że kobieta w ogóle nie lubi dotyku, masowania, całowania piersi - wtedy czuję dyskomfort w czasie zbliżenia. Dlatego podkreślę raz jeszcze, że nie wielkość, a wrażliwość jest istotna :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaznaczyłem małe, choć takich całkiem małych nie lubię. Nie ma takiej kategorii "średnie", czyli mniej więcej takie:

post-10439-0-18726700-1436478796_thumb.jpgpost-10439-0-90181100-1436478858_thumb.jpgpost-10439-0-71677800-1436478869_thumb.jpg

Pewnie dlatego, że moja ukochana ma mniej więcej taki rozmiar (małe C), a jak wiadomo, swoje zawsze podoba się najbardziej :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...