Skocz do zawartości
szklane_oczy

Para zamiast kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ proszę - jaki interesujący mnie temat ;)

Posłucham, popatrzę, wnioski powyciągam ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak w temacie to mnie bardzo podnieca wszelka forma gdy mój mąż "świadkuje" każdym moim miłosnym igraszkom, lubię gdy patrzy i uwielbiam jak uczestniczy, nie ma znaczenia czy to z kochankiem czy z parą. Co do dygresji o oddawani innym, wiem że mojego męża właśnie ta świadomość, taka perspektywa "Jesteś moja i ja ciebie oddaję" pociąga szczególnie. Może to dziwne i może nie zgodne z prawem o stanowieniu o sobie ale mi także to odpowiada. Pociąga mnie myśl, że kocham się z kimś dla jego kaprysu, z jego przyzwolenia i z jego woli i już. Nie ma w tym ani szowinizmu ani emancypacji jest po prostu przyjemność. I ostatnia kwestia dotycząca minetki... najgorszy seks oralny życia miałam z inną kobietą! :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wszystkie kobiety lubią minetkę (są takie) i niekoniecznie w damskim wydaniu (dużo takich), ale którz nie robi lepszej minety niż druga kobieta.

Mężczyzna. Tak uśredniając, Mężczyzna robi. Nie jest  obarczony "błędem lustrzanego odbicia". ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

błędem lustrzanego odbicia

Cholera nie pomyślałam o tym, świetnie nazwany dylemat zbliżeń tej samej płci. Przecież to co ja lubię nie jest wyznacznikiem dobra wszetecznego nie wszystkie to muszą lubić. To tak jak w temacie o drażnieniu, pieszczeniu piersi, przecież ja sama zakładam że to co mi sprawia przyjemność kochance też sprawi.... błąd lustrzanego odbicia:) 
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: etam błąd lustrzanego odbicia! :) a ilu jest panów na świecie co właśnie mają lustrzycę tzn. Mają brzuchy takie że własnego wacka tylko w lustrze widzą :) hahahaha

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: etam błąd lustrzanego odbicia! :) a ilu jest panów na świecie co właśnie mają lustrzycę tzn. Mają brzuchy takie że własnego wacka tylko w lustrze widzą :) hahahaha

pańcio: a czy ty załapałeś o co chodzi z błędem lustrzanego odbicia? bo mam wrażenie że przez późną (tudzież wczesną) porę percepcja trochę zaburzona:P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera nie pomyślałam o tym, świetnie nazwany dylemat zbliżeń tej samej płci. Przecież to co ja lubię nie jest wyznacznikiem dobra wszetecznego nie wszystkie to muszą lubić. To tak jak w temacie o drażnieniu, pieszczeniu piersi, przecież ja sama zakładam że to co mi sprawia przyjemność kochance też sprawi.... błąd lustrzanego odbicia:)

"Dobro wszeteczne" !!!

Genialne !

Pozwolę sobie przywłaszczyć :-D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pańcio: a czy ty załapałeś o co chodzi z błędem lustrzanego odbicia? bo mam wrażenie że przez późną (tudzież wczesną) porę percepcja trochę zaburzona:P

pańcio: Druhu oczywiście że załapałem ale skoro mowa była o lustrach więc postanowiłem wykorzystać to w formie żartu i tyle :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie przywłaszczyć

Tak za darmo? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...