Skocz do zawartości
szklane_oczy

Para zamiast kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

nie odniosłem wrazenia zeby ktoś z tego forum próbował zmieniać prawa społeczne poza swoim związkiem. Jedyne co zauważyłem to to ze w swoich zwiazkach ustanowili odpowiadające im inne prawa :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiedziałem ze trzeba tu pisać tak dosłownie ze oddanie tzn pozwolenie żonie na obcowanie z parą a nie : "macie moja zona i róbcie z nią co chcecie".choć pewnie zaraz ktoś napisze ze to tez złe określenie bo nie jest niewolnica i może robić co chce.

ale rozumiem ze jak ktoś chce się doczepić to zawsze znajdzie powód.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Noooo!! Toś sie dopiero doczepił !! :-D

Ja tu raczej widzę dyskusję i burzę mózgów

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: z punktu widzenia rogacza, patrzenie na żonę uprawiającą seks z inną parą jest podniecające. Czy pozwoliłbym żonie na coś takiego? Zdecydowanie tak! Jeśli kobietę kręci oczywiście seks 2k+1m i świadek hahahaha w postaci męża :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak rogacz się nie włącza, to para może poświęcić swoją uwagę hotce.

Np. Nie wszystkie kobiety lubią minetkę (są takie) i niekoniecznie w damskim wydaniu (dużo takich), ale którz nie robi lepszej minety niż druga kobieta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale którz nie robi lepszej minety niż druga kobieta.

A najlepszego loda zrobi Ci drugi facet? :)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno tak właśnie jest ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno tak właśnie jest ;-)

Też tak słyszałem, ale puki co nie potwierdzam:) Lód robiony przez faceta jest fajny ale jednak wprawa mojej żony dla mnie przeważa;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakaś "zorientowana w obie strony" kobieta musiałaby się wypowiedzieć, ale coś mi się wydaje, że o wiele łatwiej oralnie zadowolić faceta niż kobietę.

W przypadku minety, można popełnić dużo błędów-np. za wcześnie lub zbyt mocno dobrać się do łechtaczki itp.

Kobiety które mnie zadawalły jakoś błędów nie popełniały. Mi się zdarzyło źle (zbyt wcześnie, za mocno) dobrać do kobiety.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

coś mi się wydaje, że o wiele łatwiej oralnie zadowolić faceta niż kobietę.

C'mon. Nie sztuka wsadzić, pardon, fiuta w beznamiętny odkurzacz. Niektórym wystarcza głębia gardła i wielkie ssanie ale do pełni szczęścia potrzebne jest wyczucie, uczucie i improwizacja. Fellatio to sztuka. Niezależnie od pci.

Kobiety które mnie zadawalły jakoś błędów nie popełniały. Mi się zdarzyło źle (zbyt wcześnie, za mocno) dobrać do kobiety.

Różnica chwilowych oczekiwań jednej strony w stosunku do umiejętności ich wyczuwania przez drugą, bardziej niż błędy. Ta sama kobieta w innej fazie własnego kalendarza miałaby pewnie większą chęć na ostrzejsze pieszczoty. I jeszcze pierdylion innych zmiennych :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...