Skocz do zawartości
syczaca_zmija

To nadaje się chyba do terapii...?

Rekomendowane odpowiedzi

- nie uważam. Nie napisałem tak.

wiem że nie bo to napisał KrissKross i to dla niego miała byc odpowiedz... wybacz :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako męska szowinistyczna świnia uważam że nawet skrzynką browarów, przy której dowiedziałbym się tajników owej manipulacji, manipulacji na tyle skutecznej że manipulowany podmiot z owej manipulacji sobie sprawy nie zdaje/nie zdawał :)

Krisie! Nie idź tą drogą !! :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Jako męska szowinistyczna świnia uważam że nawet skrzynką browarów, przy której dowiedziałbym się tajników owej manipulacji, manipulacji na tyle skutecznej że manipulowany podmiot z owej manipulacji sobie sprawy nie zdaje/nie zdawał

skrzynka wyborowej  i wyjaśnie Ci to i owo ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: widzę Żmijko że forumowa terapia Ci pomogła i bardzo dobrze :) My tu same psychologi :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiem że nie bo to napisał KrissKross i to dla niego miała byc odpowiedz... wybacz :)

- w porządku. Napisałem, aby to nie zaczęło, żyć własnym życiem, jak to w moim przypadku się bardzo często zdarza. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: Kriss polecam poczytać o psychomanipulacji człowiekiem :) a browarki do lektury :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam jeszcze tyle że on nie potrafi bez tego funkcjonowac. nie potrafi zwyczajnie porozmawiac, zapytac jak minął dzien, wyjsc na "kawe"... jego głownym pytaniem jest czy sie bawilam, kiedy z kim, z iloma, jak czesto... Powiedzcie czy to nie dziwne?

Dziwne jest to, że Ci się zdaje, że on Ci "odpowiada intelektualnie", i "krótko mówiąc - mój typ".

Sama stwierdzasz, że nic innego go w Tobie nie interesuje, poza jednym - kiedy znowu będziesz się przy nim pieprzyć z tłumem facetów. I żę nawet nie masz z nim o czym pogadać.

Jego nie lecz, niech tak zostanie, albo niech się tym kto inny zajmie. Zajmij się sobą, najlepiej z daleka od niego, bo wygląda na to, że nie dostrzegasz jak się rzeczy mają.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne jest to, że Ci się zdaje, że on Ci "odpowiada intelektualnie", i "krótko mówiąc - mój typ".

Sama stwierdzasz, że nic innego go w Tobie nie interesuje, poza jednym - kiedy znowu będziesz się przy nim pieprzyć z tłumem facetów. I żę nawet nie masz z nim o czym pogadać.

Jego nie lecz, niech tak zostanie, albo niech się tym kto inny zajmie. Zajmij się sobą, najlepiej z daleka od niego, bo wygląda na to, że nie dostrzegasz jak się rzeczy mają.

Myślę ze powinienes przeczytac wszystkie wpisy i wtedy sie wypowiedziec :) pozdrawiam

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to niezły cwaniak po prostu, manipulant. Wyczuł w Tobie głód miłości, więc rzucił Ci taki ochłap. W rzeczywistości ma Cię głęboko w d... Nie chodzi o Ciebie, chodzi o podnietę. Im szybciej zdasz sobie z tego sprawę, tym mniej i krócej będzie bolało.

Są, są, na wyciągnięcie ręki.

Musisz mieć faceta już dziś, jutro?

Baw się jak chcesz, z kim chcesz i kiedy chcesz.

A miłość przychodzi nieoczekiwanie, w sklepie, na ulicy, gdy nie szuka się na siłę. :)

Powodzenia! :)

Widzisz, zakładam, że byłeś fair i nie opowiadałeś jak to kochasz. A tu facet sam z tym wyskoczył. 

To co CHCEMY usłyszeć, a co ZOSTAŁO powiedziane - to wielka różnica ;)

Ja nie widzę w tym czego ten facet chce od @żmijki nawet ochłapu.  To czysta manipulacja; @żmijka jako zabawka. Ty stawiasz, że to "głód miłości"; ja się nad tym zastanawiam. Wydaje się, że więcej w tym głodu przynależności.

Myślę ze powinienes przeczytac wszystkie wpisy i wtedy sie wypowiedziec :) pozdrawiam

Wypowiadam się na podstawie tego co sama piszesz. Rzuć go w cholerę.  W tym nie ma nic prócz destrukcji.  Tracisz, nie tworzysz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wypowiadam się na podstawie tego co sama piszesz. Rzuć go w cholerę.  W tym nie ma nic prócz destrukcji.  Tracisz, nie tworzysz.

Pisałam ze nie uległam jego zachciankom, zupełnie nie pasuje mi taki układ. Ciesze sie ze znalazłam tu tego potwierdzenie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...