Skocz do zawartości
syczaca_zmija

To nadaje się chyba do terapii...?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek dojrzalyimpot

Doktorek dobrze prawi

Odyseusz też .....

no ale zawsze możesz sciemnic typowi ze tak ....wlasnie wracasz z sauny :)

w koncu nie musi go byc przy Tobie

i zobaczysz w którą strone to wszystko pójdzie

efekt hallo, wynikający ze skąpstwa poznawczego (lenistwa). Taki mechanizm ludzkiego funkcjonowania. W skutkach, może być groźny

to prawda , ten efekt wystepuje czesto i zwykle w zamknietych spolecznosciach...np na terapiach gdezie ludzie real przenosza do spolecznosci....szpitale itp itd

bardzo niebezpieczne ....rozpadaja sie malzenstwa itp .....

to prawda

to tez tzw  efekt aureoli .....

podstawowy błąd atrybucji .........

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znamy zdania tej osoby. Bezpośredniego.

mnie nie chodzi, oczywiście, o Żmiję, ale o jej Partnera, który nie może się wypowiedzieć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie nie chodzi, oczywiście, o Żmiję, ale o jej Partnera, który nie może się wypowiedzieć.

No właśnie, ciekawe co on powiedziałby na to wszystko... chyba: "bądz niegrzeczna a ja dam ci "milosc", "szacunek", "bezpieczenstwo"" 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to tez tzw  efekt aureoli .....

podstawowy błąd atrybucji .........

- tak. A żeby utrudnić, to cała psychologia, to jedynie teorie, wszak nie znam wyników 100%.

Zawsze może pojawić się dewiant (osoba odbiegająca od norm, poglądów grupy), lub za takiego, chcący uchodzić. :)

No właśnie, ciekawe co on powiedziałby na to wszystko... chyba: "bądz niegrzeczna a ja dam ci "milosc", "szacunek", "bezpieczenstwo"" 

- to mówił Tobie, a co innego mógłby zakomunikować w "męskim gronie" (inne ewidentnie powody, potrzeby).

Zupełnie co innego, kiedy by sam doszedł do wniosku, że ma potrzebę skorzystania z... "kozetki".

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to niezły cwaniak po prostu, manipulant. Wyczuł w Tobie głód miłości, więc rzucił Ci taki ochłap. W rzeczywistości ma Cię głęboko w d... Nie chodzi o Ciebie, chodzi o podnietę. Im szybciej zdasz sobie z tego sprawę, tym mniej i krócej będzie bolało

Mam właściwie identyczne odczucia jak Zouza. 

Znam takie zagrania z własnych i nie tylko doświadczeń. Możesz być, może Cię nie być, ale jeśli masz być to tylko na moich warunkach, bo ja nie będę się uginał do Twoich potrzeb. Lub też służysz tylko i wyłącznie zaspokojeniu fantazji. Jego fantazji.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

A żeby utrudnić, to cała psychologia, to jedynie teorie, wszak nie znam wyników 100%.

zgadza się...dlatego napisałem wcześniej że poznajemy tylko fenomen wrażenia ....a nie poznajemy istoty ....

poprostu

Jak dla mnie to niezły cwaniak po prostu, manipulant. Wyczuł w Tobie głód miłości, więc rzucił Ci taki ochłap. W rzeczywistości ma Cię głęboko w d... Nie chodzi o Ciebie, chodzi o podnietę. Im szybciej zdasz sobie z tego sprawę, tym mniej i krócej będzie bolało

może być

zwróć uwage co i jak mówi do Ciebie

czy przypadkiem nie mówi Ci tego co chcesz usłyszeć ....

ale tez be przesady ...daj jemu i sobie szanse ....

tylko trzymaj reke na pulsie zeby Cie jakis frik nie zmanipulował bo taki ma kaprys ....

sex --sexem a zycie zyciem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zgadza się...dlatego napisałem wcześniej że poznajemy tylko fenomen wrażenia ....a nie poznajemy istoty ....

poprostu

tak. Nie dajemy sobie szansy.

może być

zwróć uwage co i jak mówi do Ciebie

czy przypadkiem nie mówi Ci tego co chcesz usłyszeć ....

ale tez be przesady ...daj jemu i sobie szanse ....

tylko trzymaj reke na pulsie zeby Cie jakis frik nie zmanipulował bo taki ma kaprys ....

sex --sexem a zycie zyciem

- tak. Zachować równowagę, neutralność w ocenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak. Nie dajemy sobie szansy.

- tak. Zachować równowagę, neutralność w ocenie.

Wydaje mi się,że Żmija daje i jemu i sobie szansy na tony. To nie jest kwestia dni, jednego zachowania. ;)

Neutralność. Hmmmm... A jakby Tobie partnerka kazała "załatwić kilka osób" na weekend, bo inaczej to nie spotka się z Tobą? 

Neutralność możemy zachować my, co nie oznacza brak zdania, ale Żmiję to dotyczy, trudno być absolutnie neutralnym. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się,że Żmija daje i jemu i sobie szansy na tony. To nie jest kwestia dni, jednego zachowania. ;)

- to niestety relacja subiektywna jednej strony. Dla Żmii to ewidentnie złe.

Neutralność. Hmmmm... A jakby Tobie partnerka kazała "załatwić kilka osób" na weekend, bo inaczej to nie spotka się z Tobą? 

- to bym się czuł fatalnie, jednocześnie będąc zaangażowany, mógłbym czegoś nie dostrzec. Nawet na pewno.

Neutralność możemy zachować my, co nie oznacza brak zdania, ale Żmiję to dotyczy, trudno być absolutnie neutralnym. 

- bardzo trudno. Może wręcz niemożliwe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: wszystko zostało już powiedziane. Dodam tylko że jak dla mnie facet jest strasznym egoistą, nie liczy się z Tobą! Chodzi mu tylko i wyłącznie o zaspokojenie własnych potrzeb! A Ty masz mu w tym pomagać! Intelektualnie może do siebie pasujecie, nie wiem. Ale charakterami i temperamentem chyba już nie. Przykro mi to mówić bo czujesz coś do niego, ale ja tu nie widzę stałego związku pomiędzy wami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...