Skocz do zawartości
syczaca_zmija

To nadaje się chyba do terapii...?

Rekomendowane odpowiedzi

A nie zastanawiałaś się nad tym, że być może On traktuje Waszą znajomość inaczej niż Ty?? Chodzi mi o to, że być może Ty się w Nim "zabujałaś" a on cieszy się że znalazł sobie koleżankę do wyuzdanego niezobowiązującego sexu. Dlatego nie chce spędzać z Tobą czasu. Być może On źle odczytał Twoje intencje i myśli, że również chcesz aby Wasza znajomość się jedynie na tym opierała.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lec, ależ Ty jesteś okrutnie szczery! Sru, kawa na ławę! 

Żmija na pewno sama już wyciągnęła takie wnioski!

Żmijo, tego kwiatu to pół Świata! Uszy do góry! :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie zastanawiałaś się nad tym, że być może On traktuje Waszą znajomość inaczej niż Ty?? Chodzi mi o to, że być może Ty się w Nim "zabujałaś" a on cieszy się że znalazł sobie koleżankę do wyuzdanego niezobowiązującego sexu. Dlatego nie chce spędzać z Tobą czasu. Być może On źle odczytał Twoje intencje i myśli, że również chcesz aby Wasza znajomość się jedynie na tym opierała.

wielokrotnie rozmawialiśmy na ten temat szczerze. i tak naprawde to on pierwszy powiedział ze cos czuje do mnie i chce byc ze mna... ja raczej jestem ostrozna jezeli chodzi o takie wyznania... ale pewnie kazdy inaczej postrzega "miłosc" :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żmijo, powiedziałabym szczerze co myślę, ale może boleć.

Chcesz? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żmijo, tego kwiatu to pół Świata! Uszy do góry! :)

i w tym przypadku tak nie uwazam :( bo fajnie faceci albo mieszkaja daleko, albo są juz zajeci albo nadaja sie na terapie ;)

Żmijo, powiedziałabym szczerze co myślę, ale może boleć.

Chcesz? 

pisz... po to jest forum :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lec, ależ Ty jesteś okrutnie szczery! Sru, kawa na ławę!

Zu, a co tu owijać w bawełnę?? Napisałem co myślę ponieważ sam miałem w swoim nędznym życiu co najmniej 2 przypadki kiedy osobiście doskonale się bawiłem natomiast Ona widziała już nas przy ołtarzu.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd na to znam :-D

Sa byłem na taki haczyk złapany i układ był podobny.

Zapłaciłem za to słono i sięgnąłem dna. Straciłem prawie wszystko, łącznie z szacunkiem dla siebie.

Żmijko, bez zaspokajania fantazji da się żyć, bez szacunku dla siebie mozna tylko wegetować

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to niezły cwaniak po prostu, manipulant. Wyczuł w Tobie głód miłości, więc rzucił Ci taki ochłap. W rzeczywistości ma Cię głęboko w d... Nie chodzi o Ciebie, chodzi o podnietę. Im szybciej zdasz sobie z tego sprawę, tym mniej i krócej będzie bolało.

i w tym przypadku tak nie uwazam bo fajnie faceci albo mieszkaja daleko, albo są juz zajeci albo nadaja sie na terapie

Są, są, na wyciągnięcie ręki.

Musisz mieć faceta już dziś, jutro?

Baw się jak chcesz, z kim chcesz i kiedy chcesz.

A miłość przychodzi nieoczekiwanie, w sklepie, na ulicy, gdy nie szuka się na siłę. :)

Powodzenia! :) 

Zu, a co tu owijać w bawełnę?? Napisałem co myślę ponieważ sam miałem w swoim nędznym życiu co najmniej 2 przypadki kiedy osobiście doskonale się bawiłem natomiast Ona widziała już nas przy ołtarzu.

Widzisz, zakładam, że byłeś fair i nie opowiadałeś jak to kochasz. A tu facet sam z tym wyskoczył. 

To co CHCEMY usłyszeć, a co ZOSTAŁO powiedziane - to wielka różnica ;)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To co CHCEMY usłyszeć, a co ZOSTAŁO powiedziane - to wielka różnica

Chciałem powiedzieć dokładnie to samo :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poznałam cudownego mężczyznę. 

tzw. efekt hallo, wynikający ze skąpstwa poznawczego (lenistwa). Taki mechanizm ludzkiego funkcjonowania. W skutkach, może być groźny.

nie widzielismy sie juz kilka miesięcy bo ciągle wymaga ode mnie takiego spotkania i nie ma dla niego znaczenia kto to będzie. moglby byc nawet "ktos z ulicy" i byłby zadowolony.

to tylko, widocznie jest mu potrzebne. Niekoniecznie, chciałby to zmieniać, udawać się na terapię (o ile czytamy pytanie w tytule)?

Nie znamy zdania tej osoby. Bezpośredniego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...