Skocz do zawartości
olto

Jak rozpocząć rozmowę z potencjalnym bullem

Rekomendowane odpowiedzi

Pańcio: kolega Olto nowy jest i pewnie nie ma pojęcia jaka jest różnica pomiędzy Bullem a Ogierem, wyrobi się! U nas na salonach naszego forum!

Dlatego  zwróciłam uwagę, że to jednak nie to samo. :)

Niemniej  życzę powodzenia! :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktoś do mnie wyskoczył z pytaniem czy bzyknę jego żonę 15 lat temu może nie dostałby w mordę ale spotkałby się z moją reprymendą.

Trochę nie ogarniam, czemu miałby dostać reprymendę za to ze proponuje Ci bzyknięcie swojej żony;-)

Mógłbyś odpowiedzieć że nie jesteś zainteresowany, ale reprymenda? :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: kolega Olto nowy jest i pewnie nie ma pojęcia jaka jest różnica pomiędzy Bullem a Ogierem, wyrobi się! U nas na salonach naszego forum!

To prawda: nie rozumiemy (jeszcze) różnicy między bullem, ogierem i kochankiem. Bull i kochanek są niby opisani w menu "Preferencje" (przy okazji: w tym menu jest chyba błąd: jego podmenu to "Prewencja ZKF" zamiast "Preferencja ZKF"), ale opisy te są na tyle zawiłe, że nie wychwytujemy znaczącej różnicy. A ogier to coś innego niż bull?

Może to nie odpowiedni dział forum, ale będziemy wdzięczni za wyjaśnienia.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogier to to samo co Kochanek, tylko zgrabniej ujęte.

Bull jest połączeniem Rogacza i Kochanka = zdradza i jest zdradzany. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, ogier znacznie lepiej brzmi :)

No więc ogier nie akceptuje gdy jego partnerka (jeśli ją ma) uprawia seks z innym facetem, a bull lubi gdy jego partnerka (jeśli ją ma) go "zdradza" - tak?

Jeśli tak, to wynika z tego że większość "zwykłych" (spotykanych na ulicy) facetów jest ogierami. Należy założyć, że nasz chłopak z warzywniaka też. Jednak źle nazwaliśmy ten temat - człowiek uczy się na błędach.

Teraz myślimy nad tym czy z naszego punktu widzenia jako pary cuckold ma znaczenie czy spotykamy się z bullem czy ogierem...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę nie ogarniam, czemu miałby dostać reprymendę za to ze proponuje Ci bzyknięcie swojej żony;-)

Mógłbyś odpowiedzieć że nie jesteś zainteresowany, ale reprymenda? :facepalm:

pańcio: Druhu kiedyś w życiu kierowałem się innymi zasadami, ale napisałem że ludzie się zmieniają. Cała reszta jest wyjaśniona w poprzednim poście. A teraz bym nie protestował gdyby mnie ktoś zapytał, pewnie czuł bym się zmieszany :)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodzisz z żoną do warzywniaka i walisz wprost:

-Słuchaj kolo: są dwie sprawy. Pierwsza to mam pół litra do rozpicia, a druga to chcę abyś zbałamucił mi żonę. Wszystko jedno w jakiej kolejności.

Każdy normalny samiec uśmiechnie się od ucha do ucha, zapyta gdzie i kiedy i jaka flaszka stoi co by przyniósł taką samą.

Jeśli na żonę nie będzie do końca zdecydowany to na flaszkę na pewno się skusi. A wtedy jest już Wasz bo jak chłop pijany to i ruchać się chce :D

Jeśli sprzedawca nie zakuma czaczy to pewnie pedał i abstynent czyli najgorszy typ z możliwych. A Wy od jutra chodzicie do innego warzywniaka.

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodzisz z żoną do warzywniaka i walisz wprost:

-Słuchaj kolo: są dwie sprawy. Pierwsza to mam pół litra do rozpicia, a druga to chcę abyś zbałamucił mi żonę. Wszystko jedno w jakiej kolejności.

Każdy normalny samiec uśmiechnie się od ucha do ucha, zapyta gdzie i kiedy i jaka flaszka stoi co by przyniósł taką samą.

Jeśli na żonę nie będzie do końca zdecydowany to na flaszkę na pewno się skusi. A wtedy jest już Wasz bo jak chłop pijany to i ruchać się chce :D

Jeśli sprzedawca nie zakuma czaczy to pewnie pedał i abstynent czyli najgorszy typ z możliwych. A Wy od jutra chodzicie do innego warzywniaka.

A ja tam pół scenariusza rozpisałem... Muszę się jeszcze trochę podszkolić w optymalizacji procesów :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uczonego to dobrze posłuchać , jakby co zawsze będziesz miał z kim wypić i o warzywach pogadać

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...ale opisy te są na tyle zawiłe, że nie wychwytujemy znaczącej różnicy. A ogier to coś innego niż bull?

Może to nie odpowiedni dział forum, ale będziemy wdzięczni za wyjaśnienia.

z praktycznego punktu widzenia, jest szansa ze na pytanie:

"Czy zechciałby Pan przespać sie z moją zoną ?"

bullowi nie wypadną kalafiory z dłoni

Uważam, ze zanim takie pytanie by padło

najzwyczajniej moglibyście zaprosić go do siebie na niezobowiązującą

kawę i ciasteczko z wisienką ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...