Skocz do zawartości
MyFreak

Paradoks Mojej Hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Tak tez zrobiłem. Zakończyłem temat i podejscie do jej obnażania sie. Chciałem sie zmienić dla niej, ale zonka wróciła do tego by mnie kusić. Może cos będzie z tego. Teraz jest na zakupach i ubrala strasznie kuszaca sukienkę. Napisala ze patrzą na nią faceci a jeden nawet powiedzial ze ma cudowny tyłeczek. Podobają jej się takie sytuacje. Niestety nie mogę tego widzieć gdyż jestem na delegacji w Świnoujściu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: moja lepsza połowa czyli ja hahaha znaczy żona też mówiła że nie potrafiłaby z innym facetem. I co? Dała radę zuch dziewczyna! :) ale rozmowa i jeszcze raz rzetelna rozmowa. Staraj sie może kierować tą rozmowę że to sex i przyjemność. Może kiedyś dojrzeje do tego klimatu. Pewnie boi się co będzie po, czy nie zepsuje to waszego związku. I tu Twoja rola zapewnianie Jej że nic się nie zmieni, że kochasz ją i chcesz wszystkiego co najlepsze dla Niej! :)

ps. Dodam jeszcze tylko że mnie strasznie kręci jak moja żona zakłada lekko prześwitujące bluzki a zawsze chodzi bez stanika, i na ulicy patrza na nią!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze rozmowa i szczerość są najważniejsze w tych sprawach ale nie chcę być nachalny. Teraz gdy jestem na forum nie tylko jako czytelnik mam nadzieje że będzie to mi łatwiej i nie będę nieustannie marudził żonce. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Licker. Jakos podniosles mnie na duchu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...