Skocz do zawartości
MyFreak

Paradoks Mojej Hotki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Ok rok temu zauwazylem ze kreci mnie swing i cuckold ale dopiero pol roku temu powiedzialem to zonce. Akceptuje moje fantazje np o tym jak ja bzykam z kims na zmiane lub zdradza mnie gdy ja obserwuje z ukrycia ale jest przekonana ze nie odda sie innemu. Wie ze mnie podnieca to jak ktos na nia patrzy lub moze widziec za duzo ale nie chce bym chwalil sie nia na forum. Jak to odbierac?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak odbierać? Dokładnie tak jak powiedziała - nie chwal się nią i jej uczuciami na forum dopóki sama tego nie zachce. To, że wie, że cię to podnieca i akceptuje twoje fantazje (doceń to) nie oznacza jeszcze, że sama ma ochotę dzielić się tym publicznie z resztą świata. Jeszcze - być może. A skoro "jest przekonana, że nie odda się innemu" to nazywaj ją Hotką jedynie we własnych fantazjach. Taki paradoks :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu pani: Moja rada: rozmawiajcie o swoich fantazjach. Słuchaj co ona ma do powiedzenia i jej nie pospieszaj. Daj jej czas, a kto wie może ktòregoś dnia powie ci że jest gotowa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aczkolwiek zdaza jej sie prowokowac innych. Gdy robotnicy pracowali w goracy dzien to ubrala spodenki bez majteczek i sie opalała przy nich. Przyznala sie ze jak przechodzil ktorys z nich to rezchylala nozki tak ze bylo widac jej cipke. Czesto jak ktos nas odwiedza i zostaje na noc to chodzi po domu w majteczkach i bluzeczce bez staniczka tak ze wszystko widac. Pisze o tym tu gdyz sam niewiem jak to odbierac?

Rozmawiamy i to czesto. Bywa tak ze co noc mam sny o nas i innych. Po sytuacji z robotnikami chcialem ją ukarac wiec tak ja ostro bzykalem pytajac czy chciala by by oni tak ja rzneli ze wyobrazala sobie ze to oni ją rżną a mi robi lodzika.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- zrozum kobiety?

Jak sam Doktor, powyżej napisał, odwrotnie, przeważnie.

Ty powinieneś obserwować jej mowę ciała, a nie słuchać jakie słowa wypowiada.

Znasz Ją najlepiej i czujesz co Jej odpowiada.

Może być, że będzie chciała całą odpowiedzialność za insynuacje, zaistniałe fakty przerzucić na Ciebie.

Przyjmij to i nie zaprzeczaj.

:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lecz gdy czytam księgę pisaną jej czynami to mam wrażenie ze jest w niej moja hotka lecz czy moja fantazja nie sprawia ze widzę to wszystko inaczej?!...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Kobita jak mówi nie to znaczy tak

o to to :) 

DR ma racje...jak zawsze ;)

Jak sam Doktor, powyżej napisał, odwrotnie, przeważnie. Ty powinieneś obserwować jej mowę ciała, a nie słuchać jakie słowa wypowiada. Znasz Ją najlepiej i czujesz co Jej odpowiada. Może być, że będzie chciała całą odpowiedzialność za insynuacje, zaistniałe fakty przerzucić na Ciebie. Przyjmij to i nie zaprzeczaj.

w rzeczy samej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy moja fantazja nie sprawia ze widzę to wszystko inaczej?!

Dokładnie tak.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja pojadę sentencjonalnie: jeśli zabronisz czegoś kobiecie, zrobi to z podwójną przyjemnością :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...