Skocz do zawartości
Mecenas

Gdzie jest granica Trójkąt - Cuckold - Ultimate Cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Międlenie, międlenie o tym samym, od lat..

Tu się z Tobą zgodzę. Temat wałkowany już był wielokrotnie. Pierwszy raz bodajże w 2007 albo 2009, jakoś tak, gdy UC było bardziej "modne" niż teraz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Rosyjska ruletka niektórym dobrze rokuje

zwłaszcza strzałem w głowe ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: przepraszam, temat dla mnie drażliwy bo poruszaliśmy z żoną kiedyś adopcję, ale udało się mamy piękną zdrową córkę!

Temat, może nie jak każdy inny, ale jak najbardziej rzeczywisty.

Co do córki, to gratuluję.

Zgadzam się z Semem, że temat wraca raz na jakiś czas.

Dotychczas byłem jakby koło niego. Nie jestem zwolennikiem bicia piany i udzielania się wszędzie i na każdy temat. Tak więc, w tej kwestii nigdy mnie nie było. Dotychczas, a więc do momentu, kiedy on mnie "realnie" dotknął.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z Semem, że temat wraca raz na jakiś czas.

Dotychczas byłam jakby koło niego. Nie jestem zwolennikiem bicia piany i udzielania się wszędzie i na każdy temat. Tak więc, w tej kwestii nigdy mnie nie było. Dotychczas, a więc do momentu, kiedy on mnie "realnie" dotknął.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu się z Tobą zgodzę. Temat wałkowany już był wielokrotnie. Pierwszy raz bodajże w 2007 albo 2009, jakoś tak, gdy UC było bardziej "modne" niż teraz.

Szkoda, że to przeoczyłeś. 

Idę, nie ma co"pińcet razy" o tym samym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

1500 100 900

a wszechświat jest okrągły   ................

nie ma co"pińcet razy" o tym samym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten temat nie jest jednak po to, abyście mi doradzili, ponieważ mam głowę i wiem jak się nią posługiwać.

Chciałbym jednak podyskutować jak w temacie. Gdzie jest czego granica, jak daleko ją ustawiamy i jaką mamy dla niej tolerancję ...

Jesli dobrze rozumiem zalozyciela tematu interesuje tylko klasyfikacja okreslen : Trojkat - Cuckold - Ultimate Cuckold z komplikacja o nazwie CIAZA.

Ta komplikacje od razu wylaczam z naszych rozwazan poniewaz wynika ona z samej etymologii okreslenia "cuckold".

Tutaj przylaczam sie do wczesniejszego postu Zouzy wskazujacego na forum wczesniejsze tego typu rozwazania.

Tak, juz wczesniej dyskutowalismy na ten temat gdzie i jakie postawic granice. Bo nawet jesli pod pojeciem Cuckolda rozroznimy trzy zasadnicze typy C1 , C2, C3 gdzie C1 to macho a C3 to sissi to i tak kazdy z tych typow generuje dalsze podtypy.

Wtedy w dyskusji doszlismy do wniosku , ze tych dalszych podtypow moze byc nieskonczonosc tak jak nieskonczone sa ludzkie fantazje i konfiguracje kiedy nie stawia sie im sztucznych granic.

Odpowiedzi na tak postawione pytanie przez autora nie da sie jednoznacznie sformulowac.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjemnego turlania. :)

EOT, dla mnie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: a jeszcze coś skrobnę. Dzisiaj będę grzeczny. Mecenas musisz bardzo szczegółowo rozważyć opcję zapłodnienia w tej sytuacji. Pomyśl też o sobie, może się w przyszłości zakochasz, może będziesz miał dzieci, (może masz dzieci my nie wiemy więc dlatego tak piszę) obudzi się w tobie ojcostwo,i co wtedy? Jak się będziesz czuł? Myśl że masz jeszcze inne dziecko (nazwijmy je Kazio)? Co jeśli ten Kazio dowie się że ma innego ojca i bedzie szukal i Cię znajdzie? Co wtedy powiesz małżonce? Więc przemyśl wszystko 10 razy zanim podejmiesz decyzję. A co jeśli za 10 lat sam poczujesz ojcostwo do Kazia? I będziesz chciał go spotkać? Nie można na to patrzeć tylko jako przyjemność tu i teraz.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...