Skocz do zawartości
Mecenas

Gdzie jest granica Trójkąt - Cuckold - Ultimate Cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

oooo i tu teraz pojawia sie istota tematu

o ile mi osobiście podoba się widok mocnego creampie ....to jednak tylko na filmie i nic poza tym ...

ale czemu na to sie ktos godzi ? nie wiem , raz ze może byc bezplodny...dwa i trzy i cztery ....nie wiem ...

Co do creampie to się zgadzam. Ja sam jestem przeciwnikiem.

Tutaj można również zostać nieświadomym dawcą. Wielokrotnie spotkałem się z sytuacją, gdzie para koniecznie chciała, abym kończył w niej, a argument za był zawsze taki sam: ona się zabezpiecza. ...  Krótko mówiąc idziemy w ciemno, bo jak inaczej można wierzyć na słowo w takiej kwestii. Przecież gdy okaże się, że jednak było inaczej to tego nie odkręci się ot tak ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem masz rację! Ale czy uważasz że w takiej sytuacji cuckold jest wyjściem z sytuacji! A adopcja nie chcianych niczego winnych dzieci! A cuckold może przekreślić ich związek i co wtedy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się, że szukanie ciąży w cuckold jest trochę naciągane .... 

Z drugiej jednak strony jest cała masa ludzi, którzy o konsekwencjach swoich działań dowiadują się często po fakcie, bo w bilansie zysków i strat, są same zyski ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

minimax

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do creampie to się zgadzam. Ja sam jestem przeciwnikiem.

Tutaj można również zostać nieświadomym dawcą. Wielokrotnie spotkałem się z sytuacją, gdzie para koniecznie chciała, abym kończył w niej, a argument za był zawsze taki sam: ona się zabezpiecza. ...  Krótko mówiąc idziemy w ciemno, bo jak inaczej można wierzyć na słowo w takiej kwestii. Przecież gdy okaże się, że jednak było inaczej to tego nie odkręci się ot tak ...

Gumek  nie używasz?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i co wtedy?

Nie wiem. Nigdy się tym nie interesowałem, bo i nie mam takich potrzeb.

Ale czy uważasz że w takiej sytuacji cuckold jest wyjściem z sytuacji!

jak najbardziej, jest.

A adopcja nie chcianych niczego winnych dzieci!

Właśnie sęk w tym że są niechciane. Jest różnica zasadnicza pomiędzy adopcją dziecka nieznanej "krwi" oraz DNA, a spłodzeniem własnego z dobrze rokującym dawcą spermy. Tak? Dobrze rokującym, czyli takim jaki tejże Parze, pasuje. To nie są dla mnie tematy, choć wiele bardzo wiele mogę na ten temat powiedzieć. Nie jest to moja kabina ni moja dziedzina. Są to rzeczy dla nielicznych, "zlecane" przez nielicznych. Rzecz jasna, jeśli odsiać tych, którzy chcą sobie jedynie o tym porozmawiać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gumek  nie używasz?

Używam, zawsze.

Zapłodnić można również podczas stosunku, a nie tylko kończąc w kobiecie. Moja odpowiedź więc jest jasna i nie pozostawia wątpliwości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze rokującym

Rosyjska ruletka niektórym dobrze rokuje ;)

Międlenie, międlenie o tym samym, od lat.. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: przepraszam, temat dla mnie drażliwy bo poruszaliśmy z żoną kiedyś adopcję, ale udało się mamy piękną zdrową córkę!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...