Skocz do zawartości
Mecenas

Gdzie jest granica Trójkąt - Cuckold - Ultimate Cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

To wyklucza kwestie moralne? Hmmm... to może źle odebrałam, bo dla mnie nie wyklucza.

Nie napisałem, że wyklucza, tylko że nie jest ono przedmiotem akurat tej dyskusji. Co do wątków o terminologii to faktycznie w wielu się już tematach przewijał ale nie znalazłem takiego, który by go wyczerpał. Być może nigdy taki temat nie powstanie.

I Rozumiem Twoją frustrację. W końcu jako administrator niejako skazana jesteś usuwać faktycznie dublujące się wątki co z pewnoscią jest upierdliwe :)

P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie napisałem, że wyklucza, tylko że nie jest on przedmiotem akurat tej dyskusji. Co do wątków o terminologii to faktycznie w wielu się już tematach przewijał ale nie znalazłem takiego, który by go wyczerpał. Być może nigdy taki temat nie powstanie.

A ja myślę, że jest także. 

A nick Autora chyba nie od parady. ;)

Przejrzyj opisane "preferencje". Chyba bardziej wyczerpująco nie można. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: cholera nie mam teraz czasu ustosunkować się do Waszych odpowiedzi a tym bardziej Mecenasa, bo mam impreze, ale mam nadzieję że nasz szanowny Mecenas nie złoży stosownego wniosku do sądu za mój ostatni post hahaha!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

granice są takie, jakie sami sobie ustalimy, a cała reszta to bicie piany i próba szufladkowania

tak samo można pytać jakie są granice cuckold i podejrzewam ile osób tyle odpowiedzi i nic nikomu do tego ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie jest czego granica, jak daleko ją ustawiamy i jaką mamy dla niej tolerancję ...

Nasze granice dość jasno wyznaczają prawa i bardzo trudno z nimi się nie zgadzać. Zachowania nie określone przez normy prawne należą do sfery obyczajowej. Tutaj możemy naprawdę bardzo dużo, gdyż wszelkie ograniczenia są tylko w nas. Albo inaczej: w środowisku, które uznajemy za nasze i respektujemy jego zasady wynikające np. z Dekalogu, kodeksu ulicy czy klasy społecznej. Ale tolerancja dla zachowań innych niż preferowane przez nas to już całkiem inna sprawa...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurwa, dosyć tego!

Temat zamykam na czas sprzątania kocich bobków!

Edit: Kot w ciupie. Może przemyśli i wyciągnie wnioski na przyszłość.

Proszę wrócić do meritum!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może i ja dorzucę swoje trzy grosze.

Krótka piłka. Jesli zabawa wkracza w tematy poczęcia to ktoś nie zna miary i sie bardzo poważnie pogubił.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapłodnić można również podczas stosunku, a nie tylko kończąc w kobiecie.

Serio??????? :shock:  :D

No "paczta", państwo...  ja myślała, że jak się ciasto robi. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mi się luźno nasunęło podczas dzisiejszego porannego prysznicu :)

Gdzież ta granica, odwieczne pytanie i odwieczne jej przekraczanie.

Nie będę powielał wyświechtanych frazesów że granica jest tam gdzie sami ją ustalimy i gdzie ustalają ją normy społeczne bo to poniekąd oczywiste.

Gdzie leży ta granica dla mnie?

Tam gdzie nie ma krzywdy osób trzecich, tam gdzie dwójka/trójka/i więcej ;)  osób godzi się na pewne rzeczy z większą lub mniejszą świadomością bez krzywdzenia aktualnego, lub krzywdy w perspektywie przyszłej dającej ogarnąć się wyobraźnią.

Przykłady?

-cuckold świadomy (konfiguracje wszelakie) - jak najbardziej tak

-cuckold nieświadomy (tak nazwany na potrzebę tego posta) - gdzie kochanek został niejako wkręcony przez parę/Hot Wife bez świadomości że jest wkręcony wie - również tak pod warunkiem postawienia granicy przez HW (żadne tam zakochanie i takie bla bla)

-cuckold nieświadomy - gdzie kochanek ma żonę o której wiem doskonale że cierpiałaby przez zdradę swojego męża - raczej nie

-cuckold ultimate - gdzie wynikiem równania jest nieświadome niczego dziecko, gdzie w przyszłości jest tyle nie dających się przewidzieć zmiennych - mimo wszelkiej mojej tolerancji na różne zjawiska - zdecydowanie nie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...