Skocz do zawartości
Mecenas

Gdzie jest granica Trójkąt - Cuckold - Ultimate Cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Pańcio: a jeszcze coś skrobnę. Dzisiaj będę grzeczny. Mecenas musisz bardzo szczegółowo rozważyć opcję zapłodnienia w tej sytuacji. Pomyśl też o sobie, może się w przyszłości zakochasz, może będziesz miał dzieci, (może masz dzieci my nie wiemy więc dlatego tak piszę) obudzi się w tobie ojcostwo,i co wtedy? Jak się będziesz czuł? Myśl że masz jeszcze inne dziecko (nazwijmy je Kazio)? Co jeśli ten Kazio dowie się że ma innego ojca i bedzie szukal i Cię znajdzie? Co wtedy powiesz małżonce? Więc przemyśl wszystko 10 razy zanim podejmiesz decyzję. A co jeśli za 10 lat sam poczujesz ojcostwo do Kazia? I będziesz chciał go spotkać? Nie można na to patrzeć tylko jako przyjemność tu i teraz.

Kolego, dziękuje za interesujący wpis, ale przyznam, że jestem mocno zaskoczony skierowaniem go w moją stronę... Chyba nie do końca przeczytałeś moje posty, ponieważ moja opinia na ten temat jest jasna i stanowcza....  Dla ułatwienia, napiszę, że mamy podobne zdanie. 

Temat natomiast dotyczy tego, czym ludzie się kierują składając takie propozycje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czym ludzie się kierują składając takie propozycje.

Potrzebą/pragnieniem pozyskania alimentów od dobrze/lepiej sytuowanego kochanka? :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Potrzebą/pragnieniem pozyskania alimentów od dobrze/lepiej sytuowanego kochanka

o to to :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że podany wczesniej link do tematu niekoniecznie dubluje się z tym wątkiem. Czym pary się kierują  wydaje mi się proste. Fantazją zapłodnienia i/lub pragnieniem posiadania dziecka. Mam też wrażenie, że przyjęło się łączyć zapłodnienie z Ultimate Cuckold. Dla mnie to błąd logiczny, ponieważ nie musi dotyczyć jakielkolwiek formy poniżenia dla rogacza. Zwłaszcza gdy pragnienie posiadania dziecka jest dominujące.

Wogóle cuckoldem dla mnie nie jest sytuacja,  gdy monogamiczna para decyduje się na dziecko z obcym facetem z powodów czysto pragamtycznych lub zdrowotnych.

P

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że podany wczesniej link do tematu niekoniecznie dubluje się z tym wątkiem.

A czytałeś cały? Wszak wypowiadają się Forumowicze różnych preferencji :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czytałeś cały? Wszak wypowiadają się Forumowicze różnych preferencji :)

Czytałem :) Nawet coś tam nabazgrałem :) Tamten wątek koncentruje się na moralnych kwestiach posiadania dziecka. Autor zadał inne pytanie:

Zaskoczyło mnie jednak pewne pytanie, które mi zadali.... Jaki jest mój pogląd, a to, że Ultimate Cuckold dopuszcza zapłodnienie Hotki.....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to nie kwestie moralne?

A to przepraszam! 

Strzał tu, strzał tam, tuzin dzieci mam ;)

A może jednak kwestie (również) moralne? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to nie kwestie moralne?

Mecenas juz w pierwszym poscie podał, że kwestie moralne tego wątku nie dotyczą, ponieważ ma już na ten temat zdanie. Chodzi raczej o terminologię czy o szersze zdefiniowanie UC. Tego w Twoim wątku nie znalazłem. :)

P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym jednak podyskutować jak w temacie. Gdzie jest czego granica, jak daleko ją ustawiamy i jaką mamy dla niej tolerancję ...

To wyklucza kwestie moralne?

Hmmm... to może źle odebrałam, bo dla mnie nie wyklucza.

Chodzi raczej o terminologię czy o szersze zdefiniowanie UC. Tego w Twoim wątku nie znalazłem. P

Terminologii to chyba na forum mnóstwo, każdy wątek wymaga powielania? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...