Skocz do zawartości
Mecenas

Gdzie jest granica Trójkąt - Cuckold - Ultimate Cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Czepia się jak zawsze ... słusznie się czepia dodam ;)

Różnica jest gigantyczna w każdej z form zabawy, i dla człowieka z dużym doświadczeniem praktycznym to powinno być również jasne.

czym innym trójkąt (no bo o konfiguracji też nie ma konkretów)

czym innym cuckold ... inna forma zabaw, niekoniecznie z to trójkąt

A czym innym ultimate ...

I serio też odsyłam do forum, lub wujka google

Nie do końca zrozumiałeś co napisałem i o czym chcę dyskutować. Być może to jest moja wina, bo powinienem lepiej zaakcentować o co chodzi.

Mianowicie o to, że w odpowiedzi na mój anons dostałem propozycje wymieszania wszystkich relacji ....  Dyskusja dotyczy świadomości wiedzy oraz konsekwencji..

Nie dotyczy tego czy ja wiem czy czegoś nie wiem. A to co powie wujek google a co jest w rzeczywistości to również powinieneś wiedzieć....

Mniemam, że właśnie tylu ludzi nieświadomie chce czegoś, bo przeczytała coś w internecie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mianowicie o to, że w odpowiedzi na mój anons dostałem propozycje wymieszania wszystkich relacji ....  Dyskusja dotyczy świadomości wiedzy oraz konsekwencji..

To może powinieneś zapytać Tych ludzi co odpisali jakimi definicjami się posługują, być może dalej błądzę ... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

ide o zakład że piszesz z samym kolesiem .....zona pewnie nic o tym nie wie

ale.... reki nie dam bo nie jestem pewien sam siebie :)

ale tak to widze .............

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie sprawa jest jasna sami zaakcentowali możliwość zapłodnienia! Ultimate Cuckold to nie tylko to a o tym wspomnieli! Więc pewnie o to im chodzi. Sorki ale dla mnie jako ojca. Jak bym nie mógł jest jeszcze zawsze jest invitro!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ide o zakład że piszesz z samym kolesiem .....zona pewnie nic o tym nie wie

ale.... reki nie dam bo nie jestem pewien sam siebie :)

ale tak to widze .............

Biorę to pod uwagę.

Interesuje mnie jednak, pewna kwestia. O ile możemy domyślać się dlaczego autorzy / autorka, zadaje takie pytanie. Już nawet nie zastanawiam czy prawdziwe czy nie.

Zastanawia mnie jednak co jest po drugiej stronie, że są mężczyźni, którzy się na to decyduję. A, że tacy są, to wszyscy wiemy.

Nie miałem jeszcze takiej sytuacji i sam nigdy, nie wpadłem na pomysł, żeby ją zaproponować.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mniemam, że właśnie tylu ludzi nieświadomie chce czegoś, bo przeczytała coś w internecie

Zatem nie wiesz również i tego, czy Oni są w pełni świadomi takiej relacji, czy również nie przeczytali o tym w Internecie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Zastanawia mnie jednak co jest po drugiej stronie, że są mężczyźni, którzy się na to decyduję. A, że tacy są, to wszyscy wiemy. Nie miałem jeszcze takiej sytuacji i sam nigdy, nie wpadłem na pomysł, żeby ją zaproponować.

oooo i tu teraz pojawia sie istota tematu

o ile mi osobiście podoba się widok mocnego creampie ....to jednak tylko na filmie i nic poza tym ...

ale czemu na to sie ktos godzi ? nie wiem , raz ze może byc bezplodny...dwa i trzy i cztery ....nie wiem ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie jednak co jest po drugiej stronie, że są mężczyźni, którzy się na to decyduję. A, że tacy są, to wszyscy wiemy.

Zapytaj gwiazd z Hollywooodu, dlaczego panuje u nich moda na adoptowane dzieci. Z afryki. Pieski były, małpki też. Teraz pora na adoptowanie dzieci z murzyńskich wiosek. Albo dlaczego Madonna miała o 30 lat młodszego kochanka o imieniu Jezus. Odpowiedź jest ta sama zawsze- ponieważ ich na to stać. Nie chodzi mi to to bym był "zbulwersowany". Rozumiem wiele potrzeb. Ludzie mają różne potrzeby, zależne od ich statusu, oraz zblazowania.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: sam napisał że są debiutantami i od razu taki strzał z armaty!

Nic nie szkodzi że są debiutantami. Wyobraź sobie sytuację w której ktoś nie może mieć dziecka, z tysiąca powodów. Nie może również podarować Żonie czegoś takiego, jak dobry seks. I już mamy powód. Pragnienie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...