Skocz do zawartości
Mecenas

Gdzie jest granica Trójkąt - Cuckold - Ultimate Cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak w temacie. Na pierwszy rzut oka wszystko wydaje się dosyć proste. Przecież wpisujemy w google słowo i od razu mamy regułkę, a nawet zasady każdej z tych trzech relacji...

Jednak jak to zawsze bywa, świat wirtulany i wirtualne porady i zasady rozjeżdżają się z oczekiwaniami i reliami świata rzeczywistego.....

Jestem tutaj od niedawna, ale z dużym doświadczeniem praktycznym, w każdym z tych trzech relacjach. Prowadzę tutaj swój własny temat, gdzie opisuję pewną relacją, która jakiś czas temu się zakończyła.

Ale nie o tym tutaj chciałem dyskutować.

Jako, że jestem 100% singlem, nie będącym w obecnym czasie w żadnej relacji, na pewnym portalu zamieściłem swoje ogłoszenie.

Ogłoszenie jak to ogłoszenie, kilka słów, jasno sprecyzowany cel oraz kogo szukam. Tytuł również był jasny, szukam pary do relacji Cuckold...

..... i tutaj zaczyna się meritum i myśle przewodnia dyskucji...

Dostałem odpowiedź od pewnej pary, którzy są całkowitymi debiutantami. Napisali mi, że interesuje ich relacja w 3, ale z elementami cuckold i ultimate cuckold.

Dużo już odbyłem takich rozmów, starając się zebrać wszystko w jakąś całość. Zaskoczyło mnie jednak pewne pytanie, które mi zadali....

Jaki jest mój pogląd, a to, że Ultimate Cuckold dopuszcza zapłodnienie Hotki..... 

Nie jestem nowicjuszem, ale nie ukrywam, że zostałem zaskoczony. Wiadomość ta była z wczoraj i zastanawiam się co im odpisać.

Ten temat nie jest jednak po to, abyście mi doradzili, ponieważ mam głowę i wiem jak się nią posługiwać.

Chciałbym jednak podyskutować jak w temacie. Gdzie jest czego granica, jak daleko ją ustawiamy i jaką mamy dla niej tolerancję ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie byłoby najpierw przejrzeć forum. ;) 

Ale co ja tam wiem, pewnie się czepiam. ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

trzeba brac poprawke na to ze w 99 % jest to tylko fantazja i to kolesia pewnie

a gdzie są granice? hmmm gdzie są to nie wiem, ale kiedy ta granica sie pojawia i kiedy ją przekraczamy to mnie interesuje tez...

na cuckoldplace.com oczytalem sie takich historii mega duzo ale cóż....brak weryfikacji ....

a to ze czesto mezatki po cichu zachodza z innym to fakt, i nie koniecznie cuckold...raczej i zwykle to wpadka poprostu ...

a maż nic nie wie .....

co wiecej .................

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie byłoby najpierw przejrzeć forum. ;)

Ale co ja tam wiem, pewnie się czepiam. ;)

Przejrzałem forum, ale nie znalazłem tematu o takim właśnie profilu. Zgadzam się, że mógłbym podjąć starania, aby skierować jakiś istniejący już temat na inne tory, ale uważam, że wielu członków tego portalu nie zna wszystkich tematów tak dobrze jak Ty, czy inni Członkowie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

Zouza ....czepiasz się ....jak zawsze :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba brac poprawke na to ze w 99 % jest to tylko fantazja i to kolesia pewnie

a gdzie są granice? hmmm gdzie są to nie wiem, ale kiedy ta granica sie pojawia i kiedy ją przekraczamy to mnie interesuje tez...

na cuckoldplace.com oczytalem sie takich historii mega duzo ale cóż....brak weryfikacji ....

a to ze czesto mezatki po cichu zachodza z innym to fakt, i nie koniecznie cuckold...raczej i zwykle to wpadka poprostu ...

a maż nic nie wie .....

co wiecej .................

Uważam, że teorie jakie postawiłeś powyżej mogą mieć jak najbardziej miejsce. Sam mam duży dystans do takich pytań, do momentu kiedy nie zweryfikuję.

O ile jednak taka kwestia jest interesująca i wielu by o czymś takim fantazjowało, to jednak jest to cienki lód. ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czepia się jak zawsze ... słusznie się czepia dodam ;)

Różnica jest gigantyczna w każdej z form zabawy, i dla człowieka z dużym doświadczeniem praktycznym to powinno być również jasne.

czym innym trójkąt (no bo o konfiguracji też nie ma konkretów)

czym innym cuckold ... inna forma zabaw, niekoniecznie z to trójkąt

A czym innym ultimate ...

I serio też odsyłam do forum, lub wujka google

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: proponuję jw. Post Zuzy, temat ciężki. Pewnie nie mogą mieć dzieci z winy partnera, ale pragną dziecka i może z tąd ich desperacja. Ja bym stanowczo odradzał takich klimatów. Chodzi mi o przyszłość, nie wiesz przecież jak ich życie się ułoży za parę lat. Może się rozwiodą i może ojciec dziecka skrzywdzi je mówiąc mu że w taki sposób zostało poczęte i co wtedy?!! Dziecko będzie szukać ojca, pewnie nie znajdzie i będzie żyło z takim właśnie problemem do końca życia! Daj sobie spokój! Natychmiast!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak - z 15 lat temu zostałam uczestnikiem pewnego forum.

Pełna ikry i werwy zadałam pytanie.

I... tydzień cisza! Absolutna cisza!

Po tygodniu i nieśmiałym "przypomnieniu się" dostałam - nazwijmy to wprost - zjeby. 

Zgadnij dlaczego? ;)

A teraz - temat bliźniaczy jest. Jeśli Tobie się nie chce szukać, to mnie tym bardziej. 

Szkoda, bo pod skórą czuję, że masz coś do powiedzenia. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki jest mój pogląd, a to, że Ultimate Cuckold dopuszcza zapłodnienie Hotki.....

jak się domyślam, jaki jest TWÓJ pogląd na to, że UC dopuszcza zapłodnienie HW.

Jeśli szukasz odpowiedzi a chciałbyś aby pomógł Ci wujaszek Google, szukaj pod "Pregnancy Risk". To bardzo trudny obszar do dyskusji, ponieważ prowokuje zaciekłe dyskusje zarówno przeciwników jak i zwolenników. Wiele tu było wojen o to "co niewinne dziecko może mieć wspólnego z cuckoldem". Oraz pochodne "jakim prawem można wykorzystywać to jako podnietę" jak też wszelkie związane z tym że udanym "risk".. późniejsze aspekty prawne. Jednakże zdarza się często, najczęściej wśród zamożnych elit, (co nie znaczy że wyłącznie) że taka podnieta w postaci wychowywania cudzego dziecka, pojawia się. Choć lepiej chyba, jeśli zastąpię słowo podnieta, słowem - pragnienie. Jeżeli miałbym Ci odpowiedzieć dlaczego, to powiem Ci że nie wiem. Pojawia się tak samo jak inne pragnienia.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...