Skocz do zawartości
kref

Nakładany na penisa pogrubiacz

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Ja zaś mówię o ulubionej ever.

to ja już wiem dlaczego rozumiem Kikiego... :D

no ja nie mam takiej ulubionej ever :D serioooo :P.... rety ja lubię wszystkie :lach: (nie byłabym wstanie ustawić ich w jakieś kolejności preferencji :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to ja już wiem dlaczego rozumiem Kikiego... :D

Ależ ja też rozumiem o co mu chodzi, serio! :D

Na moje szczęście - nigdy nie miałam problemów, z żadnym partnerem, z ulubioną pozycją. :D

I obym nigdy nie miała. :P

A nawet gdyby się zdarzyło - no cóż, jestem hotką, mam też inne możliwości. :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ależ ja też rozumiem o co mu chodzi, serio!

:lach: ależ ja czytam Cię i Cię rozumiem i m.in. czytam też, że Kikiego rozumiesz :lach:

no weźź... co mi się tłumaczysz... przecież wiadomo Siostro, że Cię umiem rozumieć :* 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Się nie tłumaczę, się przekomarzam jeno. :P

A żeby nie było OT - nabrałam ochoty na wypróbowanie tego cuda. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ ja też rozumiem o co mu chodzi, serio! :D

Na moje szczęście - nigdy nie miałam problemów, z żadnym partnerem, z ulubioną pozycją. :D

I obym nigdy nie miała. :P

A nawet gdyby się zdarzyło - no cóż, jestem hotką, mam też inne możliwości. :P

Jakie, jakie Zouu... (możliwości) ciekawość mnie zżera :lach:

:lach: ależ ja czytam Cię i Cię rozumiem i m.in. czytam też, że Kikiego rozumiesz :lach:

Jesooosicku jak tu sielsko anielsko pełne zrozumienie, aż miło popatrzeć :lach:

A żeby nie było OT to ja tam nic jak dotąd nie miałem potrzeby nakładać i narzekań nie było, przynajmniej takich oficjalnych i wprost :) a co za plecami tego nie wiem :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie, jakie Zouu... (możliwości) ciekawość mnie zżera :lach:

MaUpiszon! Jakbyś nie wiedział! :P:lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, jeśli mówimy o pozycji z konkretnym partnerem. Ja zaś mówię o ulubionej ever.

Właśnie. tylko że cały topic dotyczy związków "stałopartnerskich" i ja do takich się odwołuję (podkreślałem to wielokrotnie). W oryginalnym wątku chodzi o żonę (konkretnie), Yes pisze o swojej Ani... 

Także nie rozumiem, czy w sposób mało oczywisty przekazuję swoje myśli, czy może zbyt nieprecyzyjnie określam założenia tez?

A teraz tak trochę przekornie... ulubiona pozycja ever! Cóż to, czy to znaczy, że wszystkiego już doświadczyłaś i nic ni pobije :słodyczy" nigdy? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...