Skocz do zawartości
kref

Nakładany na penisa pogrubiacz

Rekomendowane odpowiedzi

@Kiki, już nie będę Ciebie cytować i polemizować z Tobą, bowiem mamy poważny problem komunikacyjny. Serio, aż tak bardzo nie potrafię oddać myśli, że znowu ni w ząb nie zrozumiałeś mojego przekazu? :facepalm: Wychodzi na to, że tak ;)

@yes, fajnie, że zdecydowaliście się spróbować :) Z zaciekawieniem będę czekać na Waszą opinię, czy nakładka spełniła swoje zadanie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam swoją ulubioną, za którą R nie przepada ....

No i jednak się ze mną zgodziłaś, pisząc powyższe :D

także ten... zgadzam się z powyższym

ja mam swoją ulubioną, za którą R nie przepada ....

Także ten... nadal sama określasz tę pozycję ulubioną, tylko nie praktykujesz jej z R. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

No i jednak się ze mną zgodziłaś, pisząc powyższe :D

Także ten... nadal sama określasz tę pozycję ulubioną, tylko nie praktykujesz jej z R. :D

Ty to zawsze wypunktujesz :* a ja namotam :facepalm:

Upieram się przy swoim. Ano. Jest jakaś pozycja, którą bardzo lubię. I nawet całkowita z niej rezygnacja nie byłaby dla mnie stratą a tym bardziej poświęceniem. Ważny jest cały akt z danym partnerem a nie ta czy tamta pozycja. Odmotałam nieco? Dlatego bliżej mi do tego co pisze @Kiki. Skupiam się na człowieku, nie upieram się przy swoich pozycjach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ewa Hot - napewno dam znac :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam swoją ulubioną pozycję. I to, że z jakimś partnerem nie dawałaby mi satysfakcji - nie oznacza, że przestałaby być mą ulubioną. A że akurat z nim musiałabym szukać alternatywnej pozycji, to już inna para kaloszy. ;)

Iko, ależ z tą zmianą partnera to żart był. :D
Dla całej "otoczki" mogłabym z niej zrezygnować, szukać alternatywy.
Ale nadal byłaby moją ulubioną i tego nic nie zmieni. No chyba, że sama odkryłabym inną, lepszą dla mnie.

Ważny jest cały akt z danym partnerem a nie ta czy tamta pozycja.

Oczywiście!
Mamy jednak to szczęście, że jesteśmy hotkami i to, czego nie będziemy praktykować z jednym mężczyzną, możemy z drugim. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Iko, ależ z tą zmianą partnera to żart był.

to jeszcze kumam :P

a tak naprawdę to ja wszystkie pozycje lubię, zatem jeśli jedną praktykuję rzadziej nie stanowi to dla mnie problemu

@Kiki, już nie będę Ciebie cytować i polemizować z Tobą, bowiem mamy poważny problem komunikacyjny. Serio, aż tak bardzo nie potrafię oddać myśli, że znowu ni w ząb nie zrozumiałeś mojego przekazu? Wychodzi na to, że tak

a ja czytam Was oboje i śmiem twierdzić, że ze zrozumieniem :D po prostu w kilku miejscach macie inne całkowicie postrzeganie czy podejście, wystarczy, że się pięknie i w sumie konstruktywnie różnicie; dużo już wymieniliście swoich poglądów i one są naprawdę jasne 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwaga, co otwarcie mówi, nie liczy sie dla niej długość a grubość! Wiem, nic nie zastąpi prawdziwego, gorącego, zylastego męskiego kutasa wiec moze skoro nie ma o nim narazie mowy warto isc na pewien kompromis?! Prosze o Wasze rady, uwagi itd. Z każdej ze stron.

a co do samego pytania

- po pierwsze, zakupu nakładki nie traktowałabym jako kompromisu lecz wprowadzenia dodatkowego elementu zabawy między Wami i odpowiedzi na potrzebę żony

- i zdecydowania posłuchałabym rady Jansa i sprawdziła siebie od tej strony

- poszukała co jeszcze z fizycznych Waszych zachowań, bez gadżetów, można wprowadzić do erotycznej zabawy między Wami... może skoro już nie ta grubość co kiedyś, to i Tobie potrzeba silniejszych bodźców erotycznych, które z kolei może ofiarować Ci Ania (były a zaniechała, wkradła się rutyna, czy cokolwiek innego), komfort Twojej psychiki też ma wpływ na erekcję

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic, absolutnie nic, rozmiar, kształt czy żylastość nie zastąpi inwencji, zaangażowania i radości z aktu dwojga ludzi. 

Nie dla każdego oczywistosc. A dla tego dla ktorego to oczywiste, jest dodatkowa atrakcja:  to pieknie powiedziane: nic nie zastapi zaangazowania i radosci. Mniemane myslenie za pomoca dlugosci fiuta utrudnia czerpanie tej radosci.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skupiam się na człowieku

Trzeba wierzyc w czlowieka, koles

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja czytam Was oboje i śmiem twierdzić, że ze zrozumieniem :D po prostu w kilku miejscach macie inne całkowicie postrzeganie czy podejście, wystarczy, że się pięknie i w sumie konstruktywnie różnicie; dużo już wymieniliście swoich poglądów i one są naprawdę jasne 

@iko bardzo lubię wymianę poglądów i różnice w postrzeganiu, bo to czyni dyskusję ciekawszą. Niemniej, trudno mówić o zrozumieniu przekazu, jeśli czyta się takie odpowiedzi adwersarza  na moje słowa:)

Odpowiedzią na zacytowany fragment mojej wypowiedzi, żebym odpuściła sobie ściganie za orgazmem, pobił wszystkie wcześniejsze :oki:  Dlatego uznałam, że nie ma sensu ciągnąć tej tragikomedii dalej :)

A tak na koniec, wyobraziłam sobie taką oto rangę: Sex dla niej to tylko bzykanie od tyłu. Niezależnie od tego, czy lubisz czy nie..... ona i tak tego chce :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...