Skocz do zawartości
Duszek murrano

cześć :) już niedługo pierwszy raz

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek murrano

Witajcie Kochani,

Już niedługo będzie mój pierwszy raz..

Dalecy znajomi się zdecydowali i wybrali mnie..byłem zaskoczony,ale why not ?:D

Czy macie jakieś rady na początek?Czy zdarzało Wam się,że mąż obserwujący nie wytrzymał ciśnienia ..?

Dzięki za odpowiedzi Par jak i Kolegów (już niedługo po fachu ;))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy zdarzało Wam się,że mąż obserwujący nie wytrzymał ciśnienia ..?

Jak do tej pory miałem to szczęście, że trafiałem na dojrzałe, poważne osoby.

W jakim wieku znajomi? Długo się znacie?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek murrano

Jak do tej pory miałem to szczęście, że trafiałem na dojrzałe, poważne osoby.

W jakim wieku znajomi? Długo się znacie?

Widzieliśmy się trzy razy w życiu, także mało… 27 i 30 lat

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani,

Już niedługo będzie mój pierwszy raz..

Dalecy znajomi się zdecydowali i wybrali mnie..byłem zaskoczony,ale why not ? :D

Czy macie jakieś rady na początek?Czy zdarzało Wam się,że mąż obserwujący nie wytrzymał ciśnienia ..?

Dzięki za odpowiedzi Par jak i Kolegów (już niedługo po fachu ;))

Cóż, mężom różne się potrafią rzeczy zdarzyć. warto pamiętać, że ciśnienie powiniem wytrzymać też kochanek. Najlepiej do tego podejść z lekkim dystancem i odrobiną humoru. To rozluźnia i mąż otrzymuje komunikat: to tylko podniecająca zabawa, nic więcej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On:  Po pierwsze rozmowa. Ustalcie wszysto, czego oczekują co wolno czego nie, jak sobie wyobrażają takie spotkanie, czy mąż tylko patrzy czy bawicie się we trójkę. Wysłuchaj i zapamiętaj. Pamiętaj, że to Ty wchodzisz do ich związku, jesteś gościem ważnym ale gościem staraj się nie zdominować sytuacji (no chyba że ich związek przewiduje dominację w tego typu zabawach).

No i niestety musisz być przygotowany, że mąż lub żona mogą zmienić zdanie w trakcie, jesteśmy tylko ludźmi a zabawa w cuckold to niesamowite emocje których nikt nie jest w stanie sobie wyobrazić zanim nie wejdzie w ten świat, jesli nawet są na 1000% pewni, że chcą zacząć przygodę z cuckoldem nie są w stanie przewidzieć swoich reakcji. Więc musisz zabrać też ze sobą  odrobinę zrozumienia i tolerancji.

To tyle z pktu widzenia takich co nie tak dawno zaczynali ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i niestety musisz być przygotowany, że mąż lub żona mogą zmienić zdanie w trakcie, jesteśmy tylko ludźmi a zabawa w cuckold to niesamowite emocje których nikt nie jest w stanie sobie wyobrazić zanim nie wejdzie w ten świat, jesli nawet są na 1000% pewni, że chcą zacząć przygodę z cuckoldem nie są w stanie przewidzieć swoich reakcji. Więc musisz zabrać też ze sobą  odrobinę zrozumienia i tolerancji.

Z tym nie sposób się nie zgodzić. 

Bardzo mądre słowa! 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: rozmawialiśmy nie tak dawno z jednym ogierem, nie z forum. Pytałem go czy spotkał się kiedyś z agresją ze strony faceta. Odpowiedział że raz tak! To był debiut tej pary! I facet nie wytrzymał ciśnienia. Więc na taką ewentualność też bądź przygotowany. Jakbym to ja powiedział "możesz wylecieć razem z oknem" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytałem go czy spotkał się kiedyś z agresją ze strony faceta. Odpowiedział że raz tak! To był debiut tej pary! I facet nie wytrzymał ciśnienia

Wszystko się może zdażyć ale myślę że agresja w stosunku do kochanka jest jednak malo prawdopodobna jeśli już to można być świadkiem nieprzyjemnej wymiany zdań między małżonkami. Jest to dla nich nowa sytuacja i nie są w stanie przewidzieć swoich zachowań. Np hotka nie jest w stanie przewidzieć jak się zachowa podczas sexu z kochankiem i jak to może wpłynąć na męża i mąż mimo całej miłości i chęci zabawy w cuckold nie jest w stanie przewidzieć jak zachowanie żony z kochankiem wpłynie na niego

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...