Skocz do zawartości
ktoś

Ciężkie życie rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

byłem sobie onegdaj (dzisiaj po południu dla uściślenia) w placówce niejakigo in posta . Dla nie wtajemniczonych to taka instytucja podejrzana, która pocztą chciałaby być tyle , że ni cholery nie wie jak. Awizo a jażeby miałem , stosowne upoważnienia też , a nawet dowód osobisty tak na wypadek konieczności . Zasiadłem spokojnie na krześle petenta i w oczekiwaniu internet przeglądam . Z zaplecza wyłoniła się panienka ... niczego sobie , prawie w moim typie . Nie nadmiernie szczupła zaokrąglona we własciwych miejscach , talia wdziecznie wcięta , uśmiech nawet w oczach a nie tylko służbowo paszczowy . Spokojnie okazałem awizo i dokumenta , odwróciła się w kierunku szafy , schyliła wdzięcznie , odsłaniając przy pomocy kusej spódniczki całkiem niezłą porcję wdzięków . Gdy już była w skłonie z głową ukrytą w szafy czeluściach (ach ta pozycja) poprosiłem czy nie mogłaby sprawdzić dalszych listów bo pamiętam , że awiza jakieś miałem , ale gdzieś mi się zapodziały . Z szafy doszedł jęk dogłębny, pośladki zafalowały (nie powiem kusząco) i paninka zakomunikowała , że gdyby odszukać chciała listy bez stosownego awiza to pewnie zeszłaby z tego świata (nie sprecyzowała co prawda przyczyn nagłego zgonu). Jako człowiek kulturalny i dobrego serca (a co poudawać można) mówię , że jako pirat drogowo motocyklowy mam stosowne kwalifikacje certyfikatem poparte do reanimacji , pierwszej , drugiej i dalszej pomocy , więc obawiać się nie ma czego. Na tą kwestię dziewczę wyłoniło się z szafy cokolwiek zarumienione , z biustem z lekka falującym (a nie powiem kształtny był) i przeszywając mnie wzrokiem roziskrzono zamglonym wyszeptała "sztuczne oddychanie też ?" . Z jej pytania wywnioskowałem , że szafa ciut zakurzona być musiała a dziewczę ani chybi na kurz złapała alergię , więc mówię , że nawet w sakwach motocykla mam stosowne przyrządy ... Wzrok we mnie wpatrzony zamglił się jeszcze bardziej ..." a jakim motocyklem pan jeździ ?..." . Ponieważ właśnie dostrzegłem w jej rączce oczekiwany przeze mnie list , więc podpisałem szybko stosowne kwitki i wyszedłem .

I mam teraz pytanie : czy nie wiecie o co jej chodziło ?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre :D

czy nie wiecie o co jej chodziło ?

No jak to o co! Chciała się przejechać motórem! :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uśmiałam się :D

Ale o co jej chodziło?????Hmmmmm... a kask zdjąłeś, rogi widziała? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że chodziło jej o to jakim motocyklem jeździsz ;)

Męska interpretacja kobiecego pytania ;)

Błąd!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Męska interpretacja kobiecego pytania ;)

Błąd!

Myślałem, że wszystko takie proste to tylko na niemieckich filmach ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może była zaciekawiona zawartością:

w sakwach motocykla mam stosowne przyrządy

:redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

do sztucznego oddychania ... przecież nie będę nieznajomej usta usta robił :oops:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przecież nie będę nieznajomej usta usta robił

A usta... co? :redevil:

Zresztą, przecież już nie była taka nieznajoma :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

usta też całkiem całkiem .... apage satanas przeżyłem spotkanie z Tobą to nie dam się skusić jakiejś małolacie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...