Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Wakacyjna kanapeczka

Rekomendowane odpowiedzi

Zakosztowałbym bym kanapeczki : duuuże łóżko, na nim ja, na mnie moja Pani, na niej czuły kochanek. Bez pośpiechu, powolutku, leniwie ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kanapka super sprawa, dla kobiety niesamowite doznania, a i (z tego co wiem) dla mężczyzn także. Ja uwielbiam! Polecam! :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłączam się.

W kanapce najważniejsza jest bajlaga.

Bajlaga w postaci Pani Małże to coś co lubię :)

Nie zawsze łatwo znaleźć drugą kromkę w kanapce, ale szukamy cierpliwie bo niektóre kromeczki lubią się wykruszać, inne czerstwe w obyciu, a jeszcze inne jakby upadły twarzą na podłogę ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę,że zrobił nam się temat kulinarny,także spytam na wstępie,jakie pieczywo lubicie do kanapek ciemne,a może białe?? :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę,że zrobił nam się temat kulinarny,także spytam na wstępie,jakie pieczywo lubicie do kanapek ciemne,a może białe??

Hehe... Pójdźmy dalej - wolicie w kanapeczce wędlinkę drobiową, salami, ser żółty czy może salcesonik?   :facepalm:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: pieczywo może być mieszane, tylko żeby nazwijmy szyneczka była zadowolona z ciemnego pieczywa :)

Hehe... Pójdźmy dalej - wolicie w kanapeczce wędlinkę drobiową, salami, ser żółty czy może salcesonik? :facepalm:

pańcio: mi się marzy kanapeczka z piękną żółty serek :)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzież tam?! W środku najfajniej :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzież tam?! W środku najfajniej :redevil:

pańcio: facet w środku a gdzie babeczka! Hahaha na suficie i ogląda co też ci jej faceci znowu wymyślili i oczy przeciera ze zdumienia bo nawet się nie zorientowali że im szyneczka uciekła:) hahaha

Ps . Żeby nie było ja 100% hetero jestem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niezupełnie faceta w środku miałam na myśli, chociaż... to też jest ciekawe (podpowiem - pani na dole :P ). :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niezupełnie faceta w środku miałam na myśli, chociaż... to też jest ciekawe (podpowiem - pani na dole ).

No proszę - robi się coraz ciekawiej. Zaraz będzie o podwójnych cheeseburgerach i kingmacroyalwieśmakach z pięcioma warstwami i sosem barbecue. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...