Skocz do zawartości
Mecenas

Witam

Rekomendowane odpowiedzi

Na tym portalu jestem nowy, ale w tematyce oraz społeczeństwie Cuckold oraz jego wersji Ultimate nowicujeszem już nie.

Mam za sobą spore doświadczenie, wyłącznie praktyczne. Przyglądałem się tej stronie już od jakiegoś czasu i uznałem, że już czas podzielić się własnymi doświadczeniami ....

Czy interesującymi, to już ocenicie Wy.

Pozdrawiam

Robert

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy Mecenasa ;)

owocnego pobytu. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy Mecenasa ;)

owocnego pobytu. ;)

Dziękuje.

Na taki liczę. Pozdrawiam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Robercie, ultimate Mecenasie - witaj serdecznie na sali zabaw. Podziel się koniecznie swoimi doświadczeniami na forum. Zwłaszcza tych praktycznych nam tu zawsze nieco brakuje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...