Skocz do zawartości
femmefatale

coś co mnie razi...ale może czegoś nie rozumiem

Rekomendowane odpowiedzi

Coś w tym jest.

Czasem naprawdę napiszesz coś mądrego. To takie jest właśnie. Niegłupie.

- zapewniam, że jest.

- myślałem, a właściwie jestem przekonany, że piszę jedynie same najmądrzejsze rzeczy. :)

Pocieszam się, że żeby zrozumieć geniusza, to musi upłynąć... 300 lat. Leonardo D nie ogłaszał wszystkiego co myślał. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dowcip o fakturce do zapłaty :D

..."Dzień Dobry panu ja dzwonię z działu windykacji. Chciałabym przypomnieć panu że wystawiliśmy fakturkę na kwotkę dwieście siedemnaście tysięcy czterysta osiemnaście złotych i czterdzieści dwa grosze i ta fakturka chyba jeszcze nie jest zapłacona pomimo faktu że upłynął termin.... jeśli ta fakturka już jest zapłacona, to proszę potraktować mój telefon jako nieważny, dziękuję, pozdrawiam pana.."

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Leonardo D

Ale Dicaprio nie dostał Oskara! :D

No dobra, żartowałam :lach: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma takiej strony, Koci. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma takiej strony, Koci. :P

- nie wiem dlaczego, ale wychodzi błąd.

Wgugluj - pizza oscary 2014. Jedzą w smokingach, pizze z pudełek. :)

Dowcip o fakturce do zapłaty :D

..."Dzień Dobry panu ja dzwonię z działu windykacji. 

- dobre.

Dygresja.

Windykacja, efekt szkoleń, używa nazwiska, a wciskający badziew, imienia.

Także prawidłowość. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...