Skocz do zawartości
femmefatale

coś co mnie razi...ale może czegoś nie rozumiem

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo razi mnie to jak panowie piszą czasem o swoich żonach...

np w jednym poście " Dziś moja śliczna żonka" a w kolejnych np. " jest suka w takiej rui "

to cytat bulla

Mnie również nie podobają się takie wulgarne określenia hotki. Co innego-  pewnie w niektórych przypadkach uległe hotki to lubią, sam miałem kiedyś taką dziewczynę, która lubiła jak się ją nazywało "suką" czy "dziwką" , choć po pierwsze tylko w trakcie seksu, a po drugie  to raczej wyjątek niż reguła. Jeśli więc ktoś wyraźnie sobie tego nie życzy, to jest karygodne. I w sytuacji powyżej opisanej, gdy mąż zaczyna pisać "moja śliczna żonka/ pani" , a kochanek coś odpisuje o suce, to  brakuje mu jakiejkolwiek inteligencji emocjonalnej, w sumie w ogóle inteligencji.  Pokazuje, że bardziej z niego świnia niż byk.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a przecież teoretycznie rogacz to forma "uległości"

Yyyyyyyyyyy?????

Może w Twoim związku, bo w moim i wielu osób na forum ani teoretycznie, ani (tym bardziej) praktycznie.

no i wygląda na to że bull to jednak dominant

Niekoniecznie. 

i napiszę jeszcze że gdyby o mnie tak mąż napisał to miałby pozamiatane 

Bo w Waszym związku to Ty dominujesz.

Szacunek powinien być,

Dla jednego kawałka kiełbasy nie bierze się całej świni.

Aaaaaaa, to ten szacunek? :lach:

a się zgadzam z Tobą. Wolałbym, żeby bull mocno przeleciał moją Panią, a nie gadał, że jest jego dziwką i obrażał . Choć kilka wulgaryzmów nie zaszkodzi ale to raczej ja wolałbym je usłyszeć, żeby mnie dotyczyły. Hotka jest świętością, można ją jebać i klepać w tyłek ale nie obrażać. To tylko moje zdanie

Przecieram oczy ze zdumienia! :D

Absolutnie to "jebanie i klepanie" nieobraźliwe - jeśli trzymać się konwencji :lach: 

Jeśli więc ktoś wyraźnie sobie tego nie życzy, to jest karygodne.

Owszem, karygodne! "Kosztuje" to 5 pkt. karnych, a recydywa grozi banem.

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie również to razi...

można przecież użyć innych określeń, które nie będą żony poniżać publicznie. Z reszta każda z nas odbiera określenie "suki" w inny sposob.

Ją sama lubię kiedy raz na jakiś czas czuje dominację mojego męża, jednak używa swojego "słownika" z głową.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie nie podobają się oficjalne zachowania pań i panów, nawet te z filmów erotycznych.

O dziwo, panie na to przyzwalają.

Co innego wejście w pewną konwencję.

Życie jest teatrem - Szekspir, a przynajmniej... bywa

post-15000-0-14116800-1435488303_thumb.jpg

post-15000-0-95202800-1435488361_thumb.jpg

post-15000-0-97053400-1435488397_thumb.jpg

post-15000-0-65882200-1435488575_thumb.jpg

post-15000-0-92831200-1435488795_thumb.jpg

post-15000-0-30117400-1435489084_thumb.jpg

post-15000-0-22675700-1435489246_thumb.jpg

post-15000-0-63636700-1435489341_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kwestia upodobań jest dosyć indywidualna więc jeśli ktoś lubi wulgaryzmy  to nie powinno to budzić naszego oburzenia - bo o gustach się nie dyskutuje

- na wspomnianym największym "zbiorowym" portalu często można w opisie spotkać w opisie profilu stwierdzenie,  że ktoś nie życzy sobie wulgaryzmów i  wszelkiego rodzaju określeń typu suka - zerżnął  czy czego sobie tam ktoś jeszcze wymyśli  i to jest jasny przekaz

dla odmiany jest też dużo osób  które proszą o wulgarne i ostre komentarze  bo ich to kręci  dotyczy to zarówno par, kobiet jak i singli 

sprawa tam jest ułatwiona bo można w opisie dać info i każdy kto śie do prośby nie zastosuje będzie mógł być z czystym sumieniem potraktowany  negatywnie

Tutaj skoro nie ma w galerii  określonego savoir vivre komentarzy i wypowiedzi cóż  można spotkać się z takimi które autorom do gustu nie przypadną i jest to można powiedzieć ryzyko dwustronne  - bo adresat dostanie wypowiedź dla niego obraźliwą a komentator rzuci komentarz który przyniesie skutek odwrotny od zamierzonego  -  no ale wynika to czasami z błędnych założeń co do tego co kogo podnieca - a jak wiemy podniecać mogą  różne rzeczy - wulgaryzmy również i na forum cuckold raczej cechującego się szeroko pojętą tolerancją wobec hmm odchyłów od norm moralnych nie powinno to dziwić - zwłaszcza że  gdy ktoś nazywa rogacza swoją suką - kurwą czy czym tam jeszcze / a są takie wątki  na forum / protestu nie było - mimo że jak słusznie przedmówcy zauwazyli  pogląd że rogacz z założenia ma być uległy jest absolutnie błędny :)

najlepiej trzymać się zasady że skoro nie przeszkadza to samym zainteresowanym to nie zasługuje na potępienie - co najwyżej na przemilczenie tematu ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Celowo użyłem mocnych słów określając wyłącznie czynność a nie wulgarne odzywki do HW. ;)

Aaaaa, no to spoko. ;) Znasz wszystkie Hotki i wiesz co ich nie obraża. Geniusz! :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się wydaje ze to tylko kwestia ugadania. Ja mojej ślicznej żonie powiem od tak do wiwatu "dziwko" albo "suko" a od niej usłyszę... Tez cie kocham :-D. Wulgaryzmy tracą znaczenie gdy się na ich temat rozmawia. Druga kwestia jest taka ze w tekście trudno odczuć emocje. Co innego jest powiedzieć podczas seksu i pocałunku "- jesteś taka szmatką" co ma charakter stricte erotyczny, pociągający i dominujący. A co innego jak jadę autem i wołam za innym kierowca - ty obrzydliwa kurwo, kto ci dał prawo do jazdy! Co tu wiadomo jaki ma charakter.

Często łatwiej jest coś napisać, bo to nie ma konkretnego wyrazu emocjonalnego i tekst tak nie krępuje jak słowa.

Facet często widząc zdjęcie seksownej pani, nie pomysli i napisze coś co jego zdaniem będzie miało charakter bardzo erotyczny i zmysłowy zaś owa pani może to zrozumieć w sensie obraźliwym, wulgarnym albo chamskim. Tak samo rogacz, który ukazuje piękno swej pani i nakręca się pod wpływem komentarzy i mówi o swojej hotce / pani jak o suce będąc pod silnym napięciem erotyczny ze aż tyle samców zajęło by się jego kobieta.

Ja zawsze uważam ze każdy tekst można inaczej formułować i rozumieć. A na tym forum powinno się dystansowac od rzeczy które wydają nam się chamskie czy wredne. Główny nurt to dobra zabawa, poznawanie siebie, uatrakcyjnianie życia seksualnego. Bynajmniej ja tak te wszelakie komentarze i tematy odbieram.

Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj skoro nie ma w galerii  określonego savoir vivre komentarzy i wypowiedzi

Owszem, jest. Vide -> Regulamin. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że tu Ona jest HW, przecież

A gdy żona zdominowana jest przez męża i na smyczy posłusznie daje się obracać przez wskazanych przez niego facetów, to czy wciąż jest HW czy już tylko suką, lubiąca być poniżaną? I czy on (jako monogamista) wciaż jest rogaczem?

Pytam, bo wciąż nie rozumiem pełnej definicji rogacza oraz granic między np. BDSM

P

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, jest. Vide -> Regulamin.

to nie to samo, ja mówię o indywidualnych zasadach akceptowanych przez kogoś  komentarzy związanych z indywidualnymi upodobaniami - vide komentarz typu "niezła suka" a komentarz typu "śliczna kobieta" -  dla jednych pierwszy będzie chamski bo wolą subtelniejsze określenia  dla drugich będzie w sam raz    bo oczekują wulgaryzmów  i to ich podnieca - adekwatnie dla jednych  zdrada jest niedopuszczalna  dla innych jest  najsilniejszym bodźcem erotycznym  :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...