Skocz do zawartości
Zouza

Kiedy i czy w ogóle...

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawa jestem, a pytanie kieruję głównie do hotek i rogaczy, kiedy i z jakich powodów czasowo tracicie ochotę na cuckold?

U siebie zaobserwowałam, że wszelkie kłótnie, czy nieporozumienia z moim facetem odbierają mi ochotę do seksualnych uniesień z kochankami. Nieco to chyba paradoksalne? A może nie?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

( ON )

Może napisze trochę sucho ale moim zdaniem to twoja reakcja jest właściwa i jak najbardziej na miejscu, również świadczy o tym co jest dla Ciebie najważniejsze i to bardzo dobrze. Nie mówię że jest to jedyne właściwe podejście ale w zdecydowanej większości przypadków tak pewnie jest, że gdy są spięcia czy pojawiają się jakieś większe problemy to ten temat choć ciekawy i kuszący znika na jakiś czas z naszego życia bo dla "zdrowej" pary związek jest najważniejszy. Z drugiej strony cuckold jak wszystko zwyczajnie czasem się "przejada" i trzeba od niego odpocząć - tak jest u mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

( ON )

Z drugiej strony cuckold jak wszystko zwyczajnie czasem się "przejada" i trzeba od niego odpocząć - tak jest u mnie.

W moim przypadku to nie to. Cuckold dawkuję w rozsądnych dawkach, by nie miał szansy się znudzić, choćby czasowo. Ale cieszyć się tym potrafię tylko wtedy, gdy pod moim dachem panuje harmonia. A przecież - na chłopski rozum - gdy jestem wk... na mojego faceta, to powinnam pocieszać się i wyluzować w ramionach innego, w czasie seksu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie. Nie zawsze. :lol:

Nie bez znaczenia jest też chyba to, że w czasie seksu można "odparować". A to byłoby dla pary chyba dobre rozwiązanie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

( ON )

Myślę że „pocieszanie” się w takiej sytuacji w ramionach innego było by nie w porządku i pewnie mogło by się stać takim rytualnym „lekiem na całe zło”, pewnie że jeżeli jemu ( mężowi ) to odpowiada ( może jako forma kary albo po prostu dopuszczacie takie zachowanie ) to można się kierować własnymi zachciankami ale ogólnie nie wydaje mi się to dobrym pomysłem, ja na jego miejscu bym się poważnie wk…wił .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że Hotki coś nie chcą się wypowiadać. Rogacze i Bulle też nie bardzo (tylko Jurysta, za co mu dziękuję :-> ). :lol:

I nikt więcej? Może nikt poza nami nie miewa spięć w związku? :lol:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy ma jakieś spięcia w związku, ja nawet myśle ze to zdrowe bo świadczy o pewnej równości a przy tym niezależności i szacunku. Swoje zdanie oczywiście podtrzymuję tzn jeżeli to ustalone i może być karą to oki w przeciwnym wypadku odpada. W sumie dziwne czemu się ludzie nie wypowiadają bo temat rzeczywiście jest dość interesujący, może to strach przed rachunkiem sumienia :lol:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę Zuzo, że twoja reakcja jest całkiem normalna. Zdrada kontrolowana to zachowanie seksualne w którym uczestniczą oboje małżonkowie. Gdybyś miała chęć topić frustracje w ramionach kochanka z wyłączeniem emocjonalnym męża, to polaryzacja tego układu bardzo mocno przybliżyłaby się do zdrady tej niekontrolowanej. ;) Gdy jest źle w związku, to nie ma mowy o cuckoldzie. Cuckold zawsze uprawia się razem. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...