Skocz do zawartości
Koci Pazur

kłódki zakochanych i takie... kłódki?

Rekomendowane odpowiedzi

Halo, tu Opole.

Na zdjęciach oznaczyłem:

Gang Bang

dominy i ich psy.jpg

Dominy i ich psy:

gang bang.jpg

reszta to pewnie Swingersi:

tak wielu swingersów.jpg

;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pomysł na świetny biznes: nożyce cięcia stali za pazuchą i codziennie na spacerku jedna kłódka. Po roku mamy już kilkadziesiąt kilogramów kłódek wykonanych z metali kolorowych i jest kasiorka :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

są szczepione

Przeciw pierdołom.

To jest taki specjalny gik, który podaje się temu co ciągle blubry gada.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Poznaniu kłódki są na moście Biskupa Jordana przy Katedrze, ale raczej nie są to wyznania cuckoldowe czy swingowe. Wieszają je tam zakochani. Jest ich taka ilość, że gdyby miały coś wspólnego z naszym stylem życia, Poznań byłby stolicą zdrady kontrolowanej.

Aspirujemy do tej rangi..

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aspirujemy do tej rangi..

Oczywiście! :) Osobiście bardzo się staram i dokładam swoje "cegiełki" ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście! :) Osobiście bardzo się staram i dokładam swoje "cegiełki" ;)

Wszyscy dokładamy! :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cegła do cegły i powstanie skład budowlany a w nim materiały na nowe mosty... Ehhh chyba coś mi się pojewaliło :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

też kiedyś widziałem takie kłódki, wtedy myślałem że oznaczają unię polsko-litewską..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

E tam marnowanie kłódek, szczelna piwnica bez okien, łańcuchy 15 i takie słodkie kłódeczki się nie marnują :-).

Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...