Skocz do zawartości
femmefatale

jak zwiększyć wrażliwość penisa

Rekomendowane odpowiedzi

Ty naprawde jestes taka egoistka czy probujesz zgrywac skupiona tylko i wylacznie na SWOICH orgazmach?

Słyszałeś kiedyś, aby ktokolwiek w czasie gdy zbliża się do szczytu, albo już szczytował, myślał w tym czasie o czymkolwiek innym? Mnie się akurat bardzo PODOBA, kiedy ktoś jest takim "łóżkowym egoistą" w którym myśli "o sobie" podczas zabaw. Zdejmuje to pewien ciężar w postaci przynudnawych, zwłaszcza tych sztucznie przedłużających się gier wstępnych (bo przeeeeeeeeeeeecież powiiiiiiinnoooooooo być coś "przed"), i pozwala mi również skupić się na sobie. No chyba że nie chcę jeszcze dochodzić, to sobie wyobrażam, sracz, śmierć głodujących dzieci, cokolwiek, byle by tylko się jeszcze nie zlać, jeśli w mojej ocenie akcja trwałaby żenująco krótko.

ALE: jest to sabotowanie samego siebie. Kobiety również bardzo lubią krótkie numerki. A lubią je, ponieważ mają przeświadczenie, że tak mocno kręcą Partnera, że ten nie jest w stanie dłużej operować swoją maszynką. Albo zadziałał pewien "niewypracowany" spontan. To cholernie przyjemne. Nie wiem też czy obtarcia po "filmowej" scenie akcji, kiedy to bieeeeeeeeerzesz jąąąąą na wszystkie sposoby z kamasutry, to coś przyjemniego.

Moim zdaniem nie zawsze trzeba brac cos dla siebie, dawanie tez jest pewna satysfakcja - zarowno 'danie dupy', jak i zrobienie soczystej minetki na dobranoc.

Rozumiem że "robienie soczystej minetki na dobranoc" postrzegasz jako przeżycie, w którym 100% emocji jest po stronie Partnerki, a Ty jedynie wykonujesz czynność, która ma na celu sprawienie frajdy, samemu nic z tego nie mając? Bo mnie się wydaje że to taka sama frajda jak branie dupy którą ona "daje" :) Lub podobna. Podczas klasycznej DUPAKI, też mamy do czynienia z przyjemnością obopólną. Zgodzisz się ze mną?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodze sie, gdyz lubie fedrowac jezykiem miedzy nogami kobiety ;)

Aczkolwiek ja od tego orgazmu nie dostaje, czesto nawet erekcja mi mija w trakcie ciamkania lechtaczki z przyleglosciami, bo to ciezka fizyczna robota paszczą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lysy u mnie też, pieszczenie mojej kobiety językiem sprawia, że wacek lekko opadnie (może spowodowane jest to zgiętą pozycją). Ale ostatnio strasznie mnie nakręca fisting i podczas wykonywania delikatnych ale dogłębnych zabaw ręką w cipeczce mojej żonki sprawia, że jestem napalony jak kot a penis pluje w każdą stronę ^^.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a wracajac do meritum- najlepiej popracowac nad WRAŻLIWOŚCIĄ penisa...wtedy nie trzeba heblowania a partnerka ma szanse poszukać takiej pozycji dla siebie, takiego tempa ktore bedzie stymulowało łechtaczkę w wystarczający sposób by orgazm osiągnąć jednoczesnie lub prawie jednocześnie podczas STOSUNKU :)

a fisting i mnie kręci...psychicznie bo poki co jeszcze nie miałam okazji pogrzebać sobie w jakiejś cipce :)))

(znaczy wkładałam paluszka takiej jednej ale ja bym chciała całą dłoń :) )

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...