Skocz do zawartości
femmefatale

jak zwiększyć wrażliwość penisa

Rekomendowane odpowiedzi

chyba za mało się onanizuję :(:facepalm::lach:

Weź sprawy w swoje ręce.

Pozwól podać sobie pomocną dłoń.

Weź się w garść!

Trzymaj się.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Weź sprawy w swoje ręce.

Pozwól podać sobie pomocną dłoń.

Weź się w garść!

Trzymaj się.

ale, że co? proponujesz mi, że zwalisz mi konia? :shock:

i tak Ci zdradzę na osobności, że ja się nie puszczam ;) taki ze mnie typ :evil::redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale, że co? proponujesz mi, że zwalisz mi konia? :shock:

"Znamy się mało", więc co czynić, niestety nie.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat jest dla mnie "straszny"..."Jak zwiekszyc wrażliwość penisa....aaaaaaa!!!!!!!!!"Osobiście muszę  zapytać, co zrobic żeby penis nie był tak wrażliwy..:))))

Ps.co do masturbacji, to każdy jest inny i ta, ona maturbacja wpływa na nas wszystkich i  z osobna inaczej..:((((niestety :bring:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może peeling ?

Jesoooo, peeling penisa?  :shock: No drobinki z peelingu z pewnością zmniejszą  jego wrażliwość ;)

A mawiają, że gorszym niż ziarenka piasku w butach jest tylko piasek pod napletkiem :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat jest dla mnie "straszny"..."Jak zwiekszyc wrażliwość penisa....aaaaaaa!!!!!!!!!"Osobiście muszę  zapytać, co zrobic żeby penis nie był tak wrażliwy.. :))))

kiedy możemy się spotkać na seks zatem? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat, ciekawe dywagacje... :)

Każdy jest inny i inne ma doświadczenia.

U mnie długość stosunku zależy w dużej mierze również od samopoczucia, zmęczenia czy ...ilości alkoholu. Partnerka i jej zachowanie również odgrywa tutaj ważną rolę.

Natomiast nie zauważyłem, żeby onanizm miał tutaj jakikolwiek wpływ na czas trwania stosunku.

Dzisiaj potrafię grzmocić przez pół godziny, a jutro trysnąć po 2-3 minutach ;)

Btw. mimo iż jestem hetero, to znam wielu mężczyzn, którzy są obrzezani i faktycznie większość mówi, że przed obrzezaniem było "szybciej" :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...